Με αισιοδοξία ξεκίνησε η U19

4/8/14

Η ομάδα μας που πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση, αν και «Σταχτομπούτα» στο πρωτάθλημα της Football League των Νέων, φιλοδοξεί να πιστοποιήσει με τη φετινή εμφάνιση τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες αλλά και στις ομάδες των Under.
 

""
Οι Νέοι της ομάδας επί τω έργω 

Με τις υποδείξεις του Ηλία Μπουλιού αλλά και του Άρη Παπαδάκη, οι Νέοι της Επισκοπής μας, έκαναν την πρώτη τους επίσημη προπόνηση στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Μάλιστα, στο προπονητικό τιμ εντάχθηκε και ο Βαγγέλης Κερεντζής, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Δόξας Πλατανέ, του ΟΦΗ, του ΑΟΑΝ, της Χερσονήσου, του Αστέρα, του Ερμή κ.α.
 

""

Ο Άρης Παπαδάκης (στο βάθος διακρίνεται και ο προπονητής Ηλίας Μπουλιός) κατά τη διάρκεια υποδείξεως μιας συνδυαστικής άσκησης
 

Οι πρώτες ασκήσεις ήταν συνδυαστικές με πολλή μπάλα ενώ στο τέλος είχε και το πρώτο «οικογενειακό διπλό». Με 25 παιδιά λοιπόν στον αριθμό, είχαμε το πρώτο πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα, ενώ κοντά στη νέα προσπάθεια, βρέθηκε και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών και πρώην τεχνικός της U19, Γιώργος Καλλιγιάννης.

 

""

Οι πρώτες προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Κερεντζή (δεξιά)
 

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση με ώρα έναρξης τις 19.00.

Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
  Γιούχτας-Ατρόμητος Πειραιά  1-1
   AEEEK ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι  1-0
   ΠΟΑ-Νεάπολη  0-2
   Παλαιόχωρα-Εθνικός  1-3
   Επισκοπή-Ιωνικός   1-2
   Ρεπό: Προοδευτική

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΦΙ 27
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 26
3. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 19
4. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 18
5. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 15
6. ΙΩΝΙΚΟΣ 16
7. ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 14
-. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 14
9. ΠΟΑ 13
10. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 10
-. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 7
-. ΝΕΑΠΟΛΗ 7
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες