Το τμήμα αθλητισμού Ρεθύμνου τίμησε τον ΑΟ Επισκοπής

3/12/18

Ο
σύλλογός μας, ο ΑΟ Επισκοπής με τιμώμενο πρόσωπο τον πρόεδρό μας κ. Μιχάλη Νικολιδάκη βραβεύτηκε από το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου στην ετήσια εκδήλωση που έλαβε χώρα στο ολοκαίνουριο κλειστό γυμναστήριο στα Περβόλια Ρεθύμνου.

Η εκδήλωση που υποστηρίχθηκε από την Περιφέρεια Ενότητας Ρεθύμνου, έφερε την επωνυμία «Η γιορτή του αθλητισμού» τίμησε όλα τα πρόσωπα και τις ομάδες εκείνες που έφεραν μεγάλες επιτυχίες στον νομό.

Ανάμεσα σ’ αυτές ήταν και η ομάδα μας που ξεχώρισε την περσινή περίοδο 2017-18 με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Α’ τοπικό. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα μας, την ίδια περίοδο, είχε κερδίσει τον τίτλο του Super Cup ενώ έφτασε ως τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΡ.

Μάλιστα στην ενιαία διοργάνωση του κυπέλλου ερασιτεχνών η ομάδα μας ήταν εκείνη που εκπροσώπησε τον νομό Ρεθύμνου καθώς επίσης και στο κύπελλο Ελλάδας που ξεκίνησε από φέτος (2018-19).

Το αγαλματίδιο παρέλαβε ο ίδιος ο πρόεδρός μας κ. Μιχάλης Νικολιδάκης.

Ήταν μια πανέμορφη, ζεστή εκδήλωση που συγκέντρωσε πάνω από 1000 άτομα με την παρουσίαση της εκδήλωσης να κάνει ο γνωστός διακεκριμένος Ρεθεμνιώτης δημοσιογράφος, Βασίλης Σκουντής.

Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
  Γιούχτας-Ατρόμητος Πειραιά  1-1
   AEEEK ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι  1-0
   ΠΟΑ-Νεάπολη  0-2
   Παλαιόχωρα-Εθνικός  1-3
   Επισκοπή-Ιωνικός   1-2
   Ρεπό: Προοδευτική

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΦΙ 27
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 26
3. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 19
4. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 18
5. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 15
6. ΙΩΝΙΚΟΣ 16
7. ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 14
-. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 14
9. ΠΟΑ 13
10. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 10
-. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 7
-. ΝΕΑΠΟΛΗ 7
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες