Το δείπνο των φιναλίστ

15/3/17

Τ
ο καλύτερο δυνατό κλίμα προσπάθησε να δημιουργήσει η ΕΠΣ Ρεθύμνου πριν από τον μεγάλο τελικό
.

Η διοργανώτρια αρχή, παρέθεσε γεύμα στο εστιατόριο «Σαμαριά» (τα γλυκά στο τέλος ήταν από τους φούρνους «Το χωριάτικο») και εκεί βρέθηκαν οι αποστολές των δύο φιναλίστ, οι παράγοντές τους, το τρίο της διαιτησίας αλλά και άνθρωποι του χώρου.

Μάλιστα με την παρουσία του, το γεύμα τίμησαν, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης και ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου, Δημήτρης Κόκκινος καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Ενότητας Ρεθύμνου, Ιωάννης Παρασύρης.

Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ όπου κάλεσε τις δύο ομάδες να δώσουν τον καλύτερό τους αγώνα ενώ σχετικώς τοποθετήθηκαν, ο πρόεδρος της Επισκοπής κ. Μιχάλης Νικολιδάκης και ο εκπρόσωπος της ΑΕΜ όπου αμφότεροι ευχήθηκαν να κερδίσει ο καλύτερος.Μ. Νικολιδάκης: "Να κερδίσει ο καλύτερος"

Ο πρόεδρος μας, ήταν λακωνικός αναφέροντας τα εξής: «Εϊναι μια πολύ καλή πρωτοβουλία αυτή που πήρε η ΕΠΣΡ και μακάρι κάτι τέτοιο να συνεχιστέι και να αποτελέσει θεσμό πριν από τους τελικούς του κυπέλλου. Εύχομαι από την πλευρά μου να δούμε έναν όμορφο τελικό και να κερδίσει ο καλύτερος».

Τις ευχές του για το καλύτερο χάρισε στις ομάδες και ο κ. Παρασύρης.

Πίσω

  Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

   Κάλυβος - Ρεθυμνιακός 1-4
   Ψηλορείτης - Επισκοπή 0-2
   Ποσειδώνας - Σπήλι 4-0
   Αετός - ΟΦ Αρμένων 0-0
   ΕΑΠ - Κεραυνός 1-0
   Αστέρας - ΠΑΟ Αλφάς 4-1
   Τάλως Μελιδονίου - Άρης 2-0
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 21
2 ΕΑΠ 18
3 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 17
4 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 16
5 0ΦΑ 13
6 ΚΑΛΥΒΟΣ 11
- ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 11
8 ΣΠΗΛΙ 10
- ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 10
10 ΔΟΞΑ ΠΛ. 8
11 ΑΡΗΣ 7
12 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 7
13 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 2
14 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 3
- ΚΕΡΑΥΝΟΣ 0
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες