Το δείπνο των φιναλίστ

15/3/17

Τ
ο καλύτερο δυνατό κλίμα προσπάθησε να δημιουργήσει η ΕΠΣ Ρεθύμνου πριν από τον μεγάλο τελικό
.

Η διοργανώτρια αρχή, παρέθεσε γεύμα στο εστιατόριο «Σαμαριά» (τα γλυκά στο τέλος ήταν από τους φούρνους «Το χωριάτικο») και εκεί βρέθηκαν οι αποστολές των δύο φιναλίστ, οι παράγοντές τους, το τρίο της διαιτησίας αλλά και άνθρωποι του χώρου.

Μάλιστα με την παρουσία του, το γεύμα τίμησαν, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης και ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου, Δημήτρης Κόκκινος καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος Ενότητας Ρεθύμνου, Ιωάννης Παρασύρης.

Αρχικά το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ όπου κάλεσε τις δύο ομάδες να δώσουν τον καλύτερό τους αγώνα ενώ σχετικώς τοποθετήθηκαν, ο πρόεδρος της Επισκοπής κ. Μιχάλης Νικολιδάκης και ο εκπρόσωπος της ΑΕΜ όπου αμφότεροι ευχήθηκαν να κερδίσει ο καλύτερος.Μ. Νικολιδάκης: "Να κερδίσει ο καλύτερος"

Ο πρόεδρος μας, ήταν λακωνικός αναφέροντας τα εξής: «Εϊναι μια πολύ καλή πρωτοβουλία αυτή που πήρε η ΕΠΣΡ και μακάρι κάτι τέτοιο να συνεχιστέι και να αποτελέσει θεσμό πριν από τους τελικούς του κυπέλλου. Εύχομαι από την πλευρά μου να δούμε έναν όμορφο τελικό και να κερδίσει ο καλύτερος».

Τις ευχές του για το καλύτερο χάρισε στις ομάδες και ο κ. Παρασύρης.

Πίσω

  Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

   Ρεθυμνιακός – Ε.Α.Π.           2-1
  
Αετός Ανωγείων – Τάλως Μελιδονίου 2-1
   Κεραυνός – Αστέρας Ρεθύμνου 1-9
   Επισκοπή – Δόξα Πλατανέ 2-0
   ΠΑΟ Αλφάς – Ψηλορείτης 2-4
   Σπήλι – Κάλυβος 2-3
   Άρης – Ποσειδώνας 5-0
   Ρεπό: ΟΦ Αρμένων

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 79
2 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 60
3 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 59
4 ΚΑΛΥΒΟΣ 50
5 0ΦΑ 42
6 ΕΑΠ 41
7 ΑΡΗΣ 41
8 ΔΟΞΑ ΠΛ. 37
9 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 33
10 ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 29
11 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 29
12 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 28
13 ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 28
14 ΣΠΗΛΙ 25
15 ΚΕΡΑΥΝΟΣ 6
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες