Σύσκεψη πριν από το ντέρμπι

20/4/17Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΣΡ ανάμεσα στον αστυνομικό διευθυντή του Ρεθύμνου και στους 6 παράγοντες (3 από κάθε σωματείο) της Επισκοπής και της ΑΕΜ αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής βρέθηκαν τα μέλη της ΕΠΣΡ, εκ μέρους της αστυνομίας παρέστη ο κ. Σταυρουλάκης ενώ τον ΑΟ Επισκοπής εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Νικολιδάκης, ο Οικονομικός σύμβουλος κ. Στέλιος Γαβαλάς και ο Γενικός Αρχηγός Μιχάλης Βελονάκης.

Το μεγάλο ματς που θα κρίνει τον πρωταθλητή θα λάβει χώρα στο γήπεδο της ομάδας μας, «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» αυτή την Κυριακή στις 23 Απριλίου στις 17.00.

Θέμα της σύσκεψης ήταν τήρηση της τάξης και ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

ΕΠΣΡ, Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου και τα δύο σωματεία είχαν έναν εποικοδομητικό διάλογο όπου έγιναν γνωστά τα εξής:

Η ΑΕΜ θα λάβει εν τέλει περί τα 150 εισιτήρια. Οι φίλαθλοί της θα καθίσουν στο βάθος της κερκίδας (αριστερά όπως κοιτάζουν το γήπεδο). Διμοιρία αστυνομικών θα βρίσκονται κάθετα στις κερκίδες προκειμένου να υπάρξει η απαιτούμενη προστασία.

Στις υπόλοιπες θύρες θα καθίσουν φίλαθλοι της Επισκοπής αλλά και όλοι όσοι θελήσουν να βρεθούν για να ζήσουν το ντέρμπι από κοντά.

Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι, ουδείς δεν θα μπορεί περιφέρεται πλησίον των κερκίδων του γηπέδου εάν δεν έχει εισιτήριο στα χέρια του.

Ο Ραφαήλ Σταυρουλάκης «σφυρίζει» το ντέρμπι

Στον αγώνα θα υπάρχουν τρεις παρατηρητές, ένας παρατηρητής διαιτησίας ενώ διαιτητής ορίστηκε ο Ραφαήλ Σταυρουλάκης. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Φραγκιαδάκης, Βιζριγιανάκης. Οι δύο τελευταίοι είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν και στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΡ εκεί όπου η ομάδα μας είχε κερδίσει στην παράταση με σκορ 0-2.

Πίσω

  Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

   Κεραυνός – Επισκοπή    1-9
   Τάλως Μελιδονίου – Ε.Α.Π.    2-2
   ΠΑΟ Αλφάς – ΟΦ Αρμένων 3 – 3
   Σπήλι – Δόξα Πλατανέ    0-1
   Άρης Ρ. – Ψηλορείτης 0-1
   Αετός Αν. – Αστέρας Ρ.    2-7
   Ποσειδώνας– Κάλυβος    2-2
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 73
2 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 56
3 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 53
4 ΚΑΛΥΒΟΣ 44
5 0ΦΑ 42
6 ΕΑΠ 41
7 ΑΡΗΣ 35
8 ΔΟΞΑ ΠΛ. 34
9 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 33
10 ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 29
11 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 27
12 ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 25
- ΣΠΗΛΙ 25
- ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 25
15 ΚΕΡΑΥΝΟΣ 6
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες