Στο ΔΑΚ Γάλλου «Π. Βαρδινογιάννης» για την πρώτη εντός έδρας νίκη

2/11/18
Έ
τοιμη να αδράξει την ευκαιρία και να σημειώσει την πρώτη εντός έδρας νίκη μοιάζει να είναι η ομάδα μας αυτή την Κυριακή (4/11) η οποία υποδέχεται στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης» τον Ατρόμητο Πειραιά.


Η ομάδα μας μεταφέρθηκε στο στάδιο του Ρεθύμνου προκειμένου να «απλώσει» τις αρετές που δεδομένα έχει και παράλληλα δίνεται η ευκαιρία να βρεθεί αρκετός κόσμος στο γήπεδο.

Ο προπονητής μας, Μάρκος Στεφανίδης από την Τετάρτη κι έπειτα, δούλεψε με όλους τους παίκτες μας στο εν λόγω γήπεδο. Άπαντες έδωσαν το «παρών» με τον Άγγελο Γκιόκα να μπαίνει κι εκείνος στο πρόγραμμα (βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης στον πρόσθιο χιαστό) και ο Τρ. Λαζαρίδης μετράει αντίστροφα καθώς σε περίπου έναν μήνα θα είναι σε θέση να ενταχθεί στο υπόλοιπο σύνολο μετά την επέμβαση στον μηνίσκο του δεξιού του ποδιού.

Κατά τα άλλα, Σωπασής και Κούρτι γυμνάστηκαν κανονικά και υπολογίζονται στα πλάνα του προπονητή μας.

Αύριο (Σάββατο 10.30 πμ) είναι η τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα κι εκεί θα μπορούμε να γνωρίζουμε και την αποστολή την οποία θα ανακοινώσει στους παίκτες ο Μάρκος Στεφανίδης.


O Κουκουράκης σφυγρίζει την αναμέτρηση


Ο Χανιώτης κ. Κουκουράκης από τα Χανιά θα διευθύνει την αναμέτρηση έχοντας για βοηθούς τον κ. Αναστασάκη και την κα Κομισοπούλου.

Το πρόγραμμα και οι ορισμοί της 6ης αγωνιστικής:

Επισκοπή-Ατρόμητος Πειραιά
Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων). Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων) - Κομισοπούλου (Χανίων). Παρατηρητής: Ιωαννίδης (Ηρακλείου).

Ιωνικός-Παλαιόχωρα
Διαιτητής: Ζαχαρόπουλος (Ανατολικής Αττικής). Βοηθοί: Τσαλίκογλου (Ανατολικής Αττικής) - Γκουβάς (Ανατολικής Αττικής). Παρατηρητής: Τσαγγάρης (Δωδεκανήσου).

Εθνικός-ΠΟΑ
Διαιτητής: Μπαραϊκτάρης (Αθηνών). Βοηθοί: Σταυρόγλου (Αθηνών) - Τσολακιδης (Αθηνών). Παρατηρητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας).

Νεάπολη-ΟΦ Ιεράπετρας
Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου). Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου) - Σφακιανάκης (Ηρακλείου). Παρατηρητής: Τσαγκαράκης (Χανίων).

Αμπελακιακός-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ
Διαιτητής: Ευθυμίου (Αθηνών). Βοηθοί: Καφρίτσας (Αθηνών)-Μητροφάνης (Αθηνών) Παρατηρητής: Κατσαδήμας (Ανατολικής Αττικής).

Κερατσίνι-Προοδευτική
Διαιτητής: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου). Βοηθοί: Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής) - Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής). Παρατηρητής:
Ζερβός (Αθηνών).
Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
  Γιούχτας-Ατρόμητος Πειραιά  1-1
   AEEEK ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι  1-0
   ΠΟΑ-Νεάπολη  0-2
   Παλαιόχωρα-Εθνικός  1-3
   Επισκοπή-Ιωνικός   1-2
   Ρεπό: Προοδευτική

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΦΙ 27
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 26
3. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 19
4. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 18
5. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 15
6. ΙΩΝΙΚΟΣ 16
7. ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 14
-. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 14
9. ΠΟΑ 13
10. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 10
-. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 7
-. ΝΕΑΠΟΛΗ 7
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες