Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας η ακαδημία μας!

30/11/17Εκδρομή εκτός Κρήτης με σκοπό φιλανθρωπικό οργανώνει η ακαδημία της Επισκοπής μας αυτό το Σαββατοκύριακο (2-3/12).

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή (1/12) θα αναχωρήσει η αποστολή ακτοπλοϊκώς με τους συνοδούς τους  και το προπονητικό τιμ ηγούντος του Μπάμπη Αποστολάκη όπου θα βρεθεί αρχικά στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στην Ηλιούπολη για φιλικούς αγώνες κι έπειτα στη Μάνδρα προκειμένου να διεξαχθεί ένας φιλικός αγώνας με ομάδα της περιοχής όπου θα δοθούν είδη πρώτης  ανάγκης τα οποία συγκέντρωσε ο σύλλογός μας όλες αυτές τις μέρες.

Αναλυτικά, το Σάββατο (2/12) η ακαδημία του ΑΟ Επισκοπής (παιδιά γεννημένα τη διετία 2005-06) θα βρεθεί στο Κορωπί για να δώσει φιλικό αγώνα στις 10.00 πμ..

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19.30 τα παιδιά της ακαδημίας μας θα αγωνιστούν με τον Παναθηναϊκό του Αλίμου στην Ηλιούπολη.

Την επομένη Κυριακή (3/12) το πρωί (11.00), θα δώσει νέο φιλικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ Μάνδρας στην περιοχή που γνώρισε τις πρόσφατες καταστροφές από τις πλημμύρες.

Η πρωτοβουλία που ανέλαβε ήδη ο σύλλογός του ΑΟ Επισκοπής και προσωπικά ο πρόεδρός μας Μιχάλης Νικολιδάκης, είχε ως στόχο να συγκεντρωθούν  είδη πρώτης ανάγκης που θα δοθούν στους πληγέντες της Μάνδρας. Επίσης στα παιδιά της Μάνδρας θα δοθούν ξεχωριστά δώρα από τα παιδιά της ομάδας μας, τους συνοδούς και τους προπονητές μας.

•    Η ομάδα μας θα συνεχίσει έως και την Παρασκευή (8/12) να συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης στο γήπεδο της Επισκοπής «Θ. Βαρδινογιάννης» καθώς και στα καταστήματα του Ρεθύμνου των φούρνων «Χωριάτικο» στον κόμβο Ατσιποπούλου στην οδό Ζυμβρακάκη και στα Μισίρια στο Ρέθυμνο .

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 6975426373 κα Εύη Βουτσίδη.

Η αποστολή της ομάδας μας απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Νίκος Αποστολάκης, Αχιλλέας Τσάλαγγας, Παναγιώτης Ποθουλάκης, Μιχάλης Κουντουράκης, Δημήτρης Νιώρας, Άγγελος Κοπαλίδης, Μάριος Λέκα, Σήφης Τραϊτοράκης, Σήφης Τσιλεδάκης, Αργύρης Καραγιάννης, Παναγιώτης Καραγιάννης, Γιάννης Καραταράκης, Αντριάν Πεγκίνι, Αουρέλ Γιαχάι, Γιώργος Ρακάρου, Γιώργος Τσιλεδάκης.
Προπονητής: Μπάμπης Αποστολάκης.

Συνοδοί: Γιώργος Καραγιάννης, Εύη Βουτσίδου, Γιάννης Τσάλαγγας.
Πίσω

  Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:

  Δόξα Πλατανέ – Επισκοπή    0-7
   Ποσειδώνας – Άρης        2-1
   Τάλως Μελιδονίου – Αετός Ανωγείων    2-0
   Αστέρας Ρ. – Κεραυνός    6-1
   Κάλυβος – Σπήλι    6-2
   Ψηλορείτης – ΠΑΟ Αλφάς    3-0
   Ε.Α.Π. – Ρεθυμνιακός           1-2
   Ρεπό: ΟΦ Αρμένων 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 37
2 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 36
3 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 35
4 ΚΑΛΥΒΟΣ 25
5 ΕΑΠ 21
6 ΔΟΞΑ ΠΛ. 20
7 0ΦΑ 18
8 ΣΠΗΛΙ 16
- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 16
10 ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 15
- ΑΡΗΣ 15
12 ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 14
13 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 13
14 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 7
15 ΚΕΡΑΥΝΟΣ 5
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες