Στην Εθνική Ενόπλων ο Ζαν Κούρτι

29/11/18

Μ
ια ευχάριστη είδηση που, αφενός βάζει σε προβληματισμούς τον προπονητή μας Μάρκο Στεφανίδη ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με το Κερατσίνι, αφετέρου δεν μπορεί παρά να χαροποιεί άπαντες στο ποδοσφαιρικό και το διοικητικό τμήμα, είναι η κλήση για τον ποδοσφαιριστή μας Ζαν Κούρτι να πλαισιωθεί στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας των Ενόπλων.

Στα γραφεία του συλλόγου μας κατέφθασε λοιπόν αυτή η άκρως τιμητική κλήση για τον Ζαν που αυτό το διάστημα είναι στρατεύσιμος.

Ο Κούρτι από αυτό το Σαββάτο (1/12) θα βρίσκεται στην Ολλανδία προκειμένου να αντιμετωπίσει η Εθνική μας ομάδα την αντίστοιχη εθνική ομάδα της Τουλίπας αλλά και την Γερμανία.

Τα δυο προγραμματισμένα παιχνίδια θα διεξαχθούν αυτή τη Δευτέρα 3 και την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου αντίστοιχα και εντάσσονται στο πλαίσιο  της προκριματικής φάσης, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόπλων, που θα φιλοξενήσει η Κίνα.

Ο Ζαν θα μας λείψει ωστόσο, οι ευχές από παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση για επιτυχία δεν μπορούν παρά να τον συνοδεύουν σ’ αυτή τη νέα γι’ αυτόν πολύ μεγάλη  εμπειρία.

Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
  Γιούχτας-Ατρόμητος Πειραιά  1-1
   AEEEK ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι  1-0
   ΠΟΑ-Νεάπολη  0-2
   Παλαιόχωρα-Εθνικός  1-3
   Επισκοπή-Ιωνικός   1-2
   Ρεπό: Προοδευτική

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΦΙ 27
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 26
3. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 19
4. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 18
5. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 15
6. ΙΩΝΙΚΟΣ 16
7. ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 14
-. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 14
9. ΠΟΑ 13
10. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 10
-. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 7
-. ΝΕΑΠΟΛΗ 7
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες