Ο Κώστας Τσακαλίδης στις ακαδημίες της Επισκοπής μας

11/12/17

Έ
ναν εξαιρετικό προπονητή -άνθρωπο του χώρου- απέκτησε ηακαδημία του συλλόγου μας. Πρόκειται για τον Ναουσαίο Κώστα Τσακαλίδη.

Ο Βορειοελλαδίτης τεχνικός γεννήθηκε το 1963 και είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο επάγγελμα ενώ έχει ειδικότητα στην προπονητική ποδοσφαίρου από τη Σόφια της Βουλγαρίας. Ο Κώστας Τσακαλίδης είναι παντρεμένος και είναι πατέρας δύο παιδιών.
Στο παρελθόν υπήρξε βοηθός προπονητή στον Άρη Θεσσαλονίκης ενώ έχει θητεύσει στα Γιαννιτσά (Β’ Εθνική), στη Νάουσα Ημαθίας (Δ’ Εθνική) αλλά και στη Βέροια Κ20.

Κ. Τσακαλίδης: «Άψογη οργάνωση»

Ο ίδιος μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη διοίκηση των ακαδημιών μας δήλωσε στο aoepiskopis.gr: «Η Επισκοπή είναι ένα από τα γνωστά σωματεία πανελληνίως.


Η ενασχόλησή μου με τον σύλλογο προέκυψε γιατί είδα ότι υπάρχει μια οργάνωση επαγγελματικού επιπέδου. Αυτός ήταν ο πιο σημαντικός λόγος να ξαναδουλέψω γιατί από επιλογή δεν εργαζόμουν το τελευταίο διάστημα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη διοίκηση αλλά και στους γονείς που μου εμπιστεύονται τα παιδιά γιατί είναι πολύ σοβαρό ζήτημα η ενασχόληση με την τρυφερή ηλικία.

Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την άψογη οργάνωση του σωματείου. Ελπίζω να συμβάλλων και ‘γω ούτω
ς ώστε, να βγάλουμε καλούς ανθρώπους μέσα από τον αθλητισμό και γιατί όχι, και καλούς ποδοσφαιριστές».

Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
  Γιούχτας-Ατρόμητος Πειραιά  1-1
   AEEEK ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι  1-0
   ΠΟΑ-Νεάπολη  0-2
   Παλαιόχωρα-Εθνικός  1-3
   Επισκοπή-Ιωνικός   1-2
   Ρεπό: Προοδευτική

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΦΙ 27
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 26
3. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 19
4. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 18
5. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 15
6. ΙΩΝΙΚΟΣ 16
7. ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 14
-. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 14
9. ΠΟΑ 13
10. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 10
-. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 7
-. ΝΕΑΠΟΛΗ 7
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες