Ο Χρήστος Γιαννούλης στο Καρπενήσι με την προεθνική «Κ14»

25/6/18

.
Ο Χρήστος Γιαννούλης είναι ένα ακόμη παιδί του συλλόγου μας που καταφέρνει να λάβει τα οφέλη μιας καθ’ όλα δημιουργικής για εκείνον, χρονιάς.

Η κλήση της ΕΠΟ για να συμμετάσχει στις προπονήσεις της προεθνικής ομάδας «Κ14» ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να περιμένει.

Η ανακοίνωση της ομάδας μας για τον Χρήστο Γιαννούλη αναφέρει:

 «Ο ΑΟ Επισκοπής 2010 με χαρά ανακοινώνει την κλήση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Γιαννούλη στις προπονήσεις της προεθνικής ομάδας «Κ14». Η κλήση ήρθε από την ΕΠΟ μέσω ΕΠΣ Ρεθύμνου και φυσικά έγινε δεκτή με πολύ μεγάλη χαρά για ένα παιδί που διακρίθηκε μέσω της Μικτής ομάδας Παίδων του Ρεθύμνου.

Ο Χρήστος Γιαννούλης που είχε δοκιμαστεί πριν από ένα δίμηνο στο Παγκρήτιο Στάδιο υπό την εποπτεία του ομοσπονδιακού τεχνικού κ. Ελευθεριάδη, εν τέλει έλαβε το «οκ» για να βρίσκεται στο Καρπενήσι από σήμερα, Δευτέρα 25 Ιουνίου και στις προπονήσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 του τρέχοντος.

Ο Γιαννούλης έχει γεννηθεί στις 8 Οκτωβρίου του 2004 και αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας παίδων της Επισκοπής  αλλά και της Επισκοπής 2010».Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:
    ΠΟΑ - Επισκοπή 1-1
   ΟΦ Ιεράπετρας – Ιωνικός 1-1
   Ατρόμητος Π. – Παλαιόχωρα 1-4
   ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ – Εθνικός 1-0
   Προοδευτική – Νεάπολη 1-0
   Γιούχτας – Αμπελακιακός 3-1
   Ρεπό: Κερατσίνι

 

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΦΙ 15
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 13
-. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 13
4. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 11
5. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 10
6. ΠΟΑ 9
7. ΙΩΝΙΚΟΣ 8
-. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 8
9. ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 7
-. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 7
-. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 7
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 4
-. ΝΕΑΠΟΛΗ 4
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες