Ο Ηλίας Τριχάκης ξανά στην Επισκοπή

3/7/17Έ
να δικό μας παιδί, ο Ηλίας Τριχάκης επέστρεψε για έναν κοινό σκοπό, τον πρωταθλητισμό…

Ο 24χρονος μέσος αναμένεται να βοηθήσει στο δημιουργικό αλλά και στο εκτελεστικό κομμάτι την ομάδα μας. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ήδη αποκτήσει εμπειρίες και παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες (Γ’ Εθνική και Φούτμπολ Λιγκ) ενώ η «οικογένειά» μας να τον γνωρίζει πολύ καλά τόσο σαν παίκτη όσο και σαν χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του, Ηλία Τριχάκη ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από δυόμισι χρόνια.
Ο Ηλίας Τριχάκης που είναι γεννημένος στις 9/8/93, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας μας. Λίγο μετά, αγωνίστηκε σε ΟΦΑ, Ακρίτα, ΠΟ Ατσαλένιο, Ασή Γωνιά για να επιστρέψει στην ομάδα μας στη Γ’ Εθνική αλλά και στη Φούτμπολ Λιγκ. Ο Τριχάκης που είναι μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί επίσης σε ΑΕΜ με τελευταίο του σταθμό τον Άρη Ρεθύμνου".

Ηλ. Τριχάκης: «Ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρωτάθλημα»


Ο Ηλίας Τριχάκης τόνισε για την επιστροφή του στην ομάδα: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Επισκοπή. Γνωρίζω την ομάδα, τη φιλοσοφία της. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων του εαυτού μου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, Όλοι οι στόχοι είναι σημαντικοί αλλά ιδιαίτερη βαρύτητα έχει ένας, το πρωτάθλημα».

Πίσω

  Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

  Επισκοπή – Αστέρας Ρ.   2-0
  Δόξα Πλατανέ - ΟΦ Αρμένων  2 – 0
   Κεραυνός – Κάλυβος         0 – 2
   ΠΑΟ Αλφάς – Ε.Α.Π.           2 – 1
   Σπήλι – Τάλως Μελιδονίου 1 – 2
   Αετός Ανωγείων – Άρης Ρ.1 – 3
   Ρεθυμνιακός – Ποσειδώνας 1 – 0
  


 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 40
2 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 38
3 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 36
4 ΚΑΛΥΒΟΣ 28
5 ΔΟΞΑ ΠΛ. 23
6 ΕΑΠ 21
7 0ΦΑ 18
- ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 18
- ΑΡΗΣ 18
10 ΣΠΗΛΙ 16
- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 16
- ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 16
13 ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 14
14 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 7
15 ΚΕΡΑΥΝΟΣ 5
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες