Μπράβο Σήφη και Νίκο!

30/3/18

.Ε
ξαιρετικά τα πήγαν οι δύο ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του συλλόγου μας καθώς βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη όπου και πέρασαν «δοκιμαστικά».

Ο λόγος για τους Σήφη Ταϊτοράκη και Νίκο Αποστολάκη που είχαν λάβει σχετική κλήση από τα κεντρικά των ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός πριν από λίγες μέρες.

Ο Τραϊτοράκης είναι γεννημένος το 2005 και αγωνίζεται σε θέση αμυντικού χαφ. Ο Νίκος Αποστολάκης είναι γεννημένος το 2006 και αγωνίζεται σε θέση τερματοφύλακα.

Οι δύο παίκτες που βρέθηκαν στου Ρέντη συνοδευόμενοι από τον προπονητή των ακαδημιών της Επισκοπής, Μπάμπη Αποστολάκη δοκιμάστηκαν για δύο συναπτές μέρες και οι εντυπώσεις που αποκόμισαν οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν πολύ καλές.

Τα δύο παιδιά χάρηκαν στο μέγιστο την εμπειρία που βίωσαν και όπως ενημερώθηκαν, θα πρέπει να περιμένουν νέα κλήση από την ΠΑΕ για να βρεθούν και πάλι στο ίδιο μέρος.


Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
  Γιούχτας-Ατρόμητος Πειραιά  1-1
   AEEEK ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι  1-0
   ΠΟΑ-Νεάπολη  0-2
   Παλαιόχωρα-Εθνικός  1-3
   Επισκοπή-Ιωνικός   1-2
   Ρεπό: Προοδευτική

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΦΙ 27
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 26
3. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 19
4. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 18
5. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 15
6. ΙΩΝΙΚΟΣ 16
7. ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 14
-. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 14
9. ΠΟΑ 13
10. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 10
-. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 7
-. ΝΕΑΠΟΛΗ 7
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες