Μια ξεχωριστή επίσκεψη του συλλόγου μας στο Ειδικό Δημ. Σχολείο Ρεθύμνου

15/11/18


Τ
ο 1ο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος του ΑΟ Επισκοπής σήμερα, Πέμπτη (15/11).


Η πρωτοβουλία που έλαβε το τμήμα marketing της ομάδας με τον κ. Σταύρο Ανδρεαδάκη και την Εύη Βουτσίδη να βρεθεί σ’ έναν τόσο ζεστό χώρο γεμάτο από χαρούμενες παιδικές φωνές έκανε όλους να αντιληφθούν τον ειδικό όσο και σπουδαίο ρόλο που παίζουν οι δάσκαλοι του σχολείου.Η αντιπροσωπεία επίσης των ποδοσφαιριστών του συλλόγου μας που αποτελούνταν από τους, Νίκο Κατσικοκέρη, Δημήτρη Ρούσση, Νίκο Χαλκιαδάκη, Δημήτρη Κεσίδη, Νίκολα Γκαβρίλοβιτς αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Χαρλαύτη, όχι μόνο ανταποκρίθηκε στις επιθυμίες των παιδιών για παιγνίδι αλλά έγινε «ένα» μέσα στην πανέμορφη αίθουσα όπου είναι συνάμα και ο χώρος υποδοχής.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Επισκοπής γνωρίστηκαν προσωπικά με τα παιδιά που άμεσα μπήκαν στο παιγνίδι κυνηγώντας τη μπάλα αλλά δοκιμάζοντας συνάμα και τα αντανακλαστικά του τερματοφύλακά μας, Νίκολα Γκαβρίλοβιτς!

Παιγνίδια όπως το ποδοσφαιρικό "5-2" μπήκαν στο μενού της απασχόλησης με λίγη παραπάνω συμμετοχή (ήταν λογικό να θέλουν όλα τα παιδιά να δοκιμάσουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες), ενώ λίγο αργότερα, έστησαν τον τερματοφύλακά μας στον… τοίχο και όλα τα παιδιά δοκίμασαν να σουτάρουν. Τα περισσότερα το έκαναν με ιδιαίτερη επιτυχία αφού κατάφεραν να σκοράρουν!

Αμέσως μετά, σχημάτισαν έναν μεγάλο κύκλο και κούνησαν το σεντόνι που ήταν στα χρώματα του ουράνιου τόξου (ως μία παραλλαγή του σεντονιού του Champions League) υπό τους ήχους χαρούμενων παιδικών τραγουδιών.

Ακολούθως, υπό τους ήχους της κρητικής μουσικής παράδοσης χόρεψαν τοπικούς χορούς, παιδιά-μαθητές-τριες και ποδοσφαιριστές και κατόπιν οι τελευταίοι φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΑΟ Επισκοπής η κα Εύη Βουτσίδη, δώρισε στη μικρή Χρύσα μπλουζάκια του ΑΟ Επισκοπής, δωρεά από τον παράγοντα της Επισκοπής 2010 Μανώλη Μανουσάκη σε όλους τους συμμαθητές-τριές της!
Από την άλλη πάλι, τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου, φρόντισαν να δωρίσουν στους παράγοντες της Επισκοπής μια γκραβούρα στα χρώματα του συλλόγου μας!Πριν αποχωρήσει η αντιπροσωπεία του συλλόγου μας, ευχαρίστησε με θέρμη την διευθύντρια του 1ου Ειδικού Δημοτικού σχολείου, κα Ανδρομάχη Κασπίρη και μοίρασε γλυκά από τον φούρνο «Χωριάτικο», κούπες, στυλό και μολύβια με το λογότυπο του ΑΟ Επισκοπής.
Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
  Γιούχτας-Ατρόμητος Πειραιά  1-1
   AEEEK ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι  1-0
   ΠΟΑ-Νεάπολη  0-2
   Παλαιόχωρα-Εθνικός  1-3
   Επισκοπή-Ιωνικός   1-2
   Ρεπό: Προοδευτική

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΦΙ 27
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 26
3. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 19
4. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 18
5. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 15
6. ΙΩΝΙΚΟΣ 16
7. ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 14
-. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 14
9. ΠΟΑ 13
10. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 10
-. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 7
-. ΝΕΑΠΟΛΗ 7
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες