Μια Κυριακή γεμάτη ποδόσφαιρο στην Επισκοπή

9/5/18

.

Η
μέρα αποκλειστικά για τα παιδιά των ακαδημιών της Επισκοπής και της Αναγέννησης Ιεράπετρας ήταν η Κυριακή (6/5) που πέρασε.


Παιδιά-ποδοσφαιριστές από όλα τα τμήματα (προτζούνιορ, τζούνιορ, μίνι παίδες, παίδες και έφηβοι), έδωσαν ραντεβού στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» όπου είχαν στηθεί γήπεδα για να δοθούν ποδοσφαιρικοί αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του επίσημου προσκεκλημένου συλλόγου από την Ιεράπετρα, της Αναγέννησης.

Οι πρωταγωνιστές που δεν ήταν άλλοι από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές έδειξαν να το ευχαριστιούνται και να συμμετέχουν σε κάθε προσπάθεια, δική τους ή των συμπαικτών τους. Από κοντά φυσικά και οι γονείς τους που βρίσκονται δίπλα τους για να τους εμψυχώνουν.

Ο τελικός απολογισμός ήταν 2 νίκες, 2 ήττες και 1 ισοπαλία.

Στο τέλος, το αποτέλεσμα που μπορούσε να συμπεράνει κάποιος έμοιαζε με το πλέον ιδεατό και για τους προπονητές καθώς, είχαν την ευκαιρία να δουν μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα την συνοχή των ομάδων τους αλλά και την πρόοδο σε προσωπικό επίπεδο των παικτών τους.Μπάμπης Αποστολάκης: «Ό,τι καλύτερο για τα παιδιά τέτοιοι αγώνες»

Ο προπονητής των ακαδημιών του συλλόγου μας, Μπάμπης Αποστολάκης (πάντοτε σε συνεργασία με τον έτερο συνάδελφό του Βαγγέλη Γασπαράκη), έκανε το δικό του σχόλιο πάνω στο τί μπόρεσε να διακρίνει μέσα από τα παιγνίδια που δόθηκαν στο γήπεδο και φυσικά να σχολιάσει τη σημασία των συναντήσεων αυτών.

«Ήταν μια ευχάριστη Κυριακή γεμάτη ποδόσφαιρο. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο της Αναγέννησης και τον κ. Δεδελετάκη που ήρθαν με όλα τα τμήματα των ακαδημιών τους στην Επισκοπή. Χρειάζεται να γίνονται τέτοιες κινήσεις γιατί τα παιδιά αποκτούν εμπειρίες, βλέπουν το επίπεδο που υπάρχει και, εμείς με τη σειρά μας μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις και ανάλογα να δουλέψουμε.

Γενικά για μας είναι ακόμα καλύτερο το να διεξάγονται τέτοιοι αγώνες αφού στις μικρές κατηγορίες, τα πρωταθλήματά μας σε κατηγορίες όπως, τζούνιορ και προτζούνιορ δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα με αποτέλεσμα η συνεχής προπόνηση κάποιες φορές να μοιάζει ρουτίνα».Επισκοπή – Αναγέννηση Ι. 5-3
2009-10 (9Χ9):
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Αποστολάκης): Δαμανάκης, Τσιλεδάκης, Νιώρας, Τζαγκαραλεξάκης Γ., Τζαγκαράλεξάκης Σ., Μπρέντι, Φιόνι, Αποστολάκης Μ., Τραϊτοράκης Μ., Γρυλλάκης Γ..

Επισκοπή – Αναγέννηση Ι. 3-7
2007-08 (9Χ9):
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γασπαράκης): Καραδάκης, Τζαγκαραλεξάκης Στ., Τζαγκαραλεξάκης Σήφης, Τραϊτοράκης Χρ., Ξεπαπαδάκης, Δραμηλαράκης, Νεντάκης, Τοπουρίδης,  Αγγελάκης, Νενεδάκης.

Επισκοπή – Αναγέννηση Ιερ. 7-1
2005-06 (11Χ11):
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Αποστολάκης Μπ.): Αποστολάκης, Κονονένκο, Ποθουλάκης, Κοπαλίδης, Λέκα, Τραϊτοράκης, Καραγιάννης Αρ., Καραγιάννης Π., Πεγκίνι, Νιώρας, Γιαχάι, Καραταράκης. Τσάλαγγας Αχχ..

Επισκοπή – Αναγέννηση Ιερ. 0-5
2005-06 (9Χ9)
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γασπαράκης): Τσάλαγγας, Μεντάκης, Σουχλάκης, Λάλα, Λελεδάκης, Δασκαλομαρκάκης, Τραϊτοράκης Στ., Αλέσιο, Πλυμάκης.

Επισκοπή – Αναγέννηση Ιερ. 1-1
2003-04 (11Χ11):
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γασπαράκης): Βουμβουλάκης Στ., Σαββάκης, Τζουτζούλης, Ματθαιακάκης, Νικελάτος, Τσιλεδάκης Σ., Γύπαρης, Καφετζής, Ασμαριανάκης, Τζωρτζινάκης, Κιμιωνής Ν.. Έπαιξαν επίσης και οι: Νικολακάκης, Λελεδάκης, Νάτσης, Κιόσε.Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
  Γιούχτας-Ατρόμητος Πειραιά  1-1
   AEEEK ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι  1-0
   ΠΟΑ-Νεάπολη  0-2
   Παλαιόχωρα-Εθνικός  1-3
   Επισκοπή-Ιωνικός   1-2
   Ρεπό: Προοδευτική

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΦΙ 27
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 26
3. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 19
4. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 18
5. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 15
6. ΙΩΝΙΚΟΣ 16
7. ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 14
-. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 14
9. ΠΟΑ 13
10. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 10
-. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 7
-. ΝΕΑΠΟΛΗ 7
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες