Καλοδεχούμενοι οι "τίτλοι" - Να δώσει η ΕΠΣΡ μια υπεύθυνη λύση

14/9/17Μ
ε χαρά μας, αναγιγνώσκουμε μέσω της ανακοίνωσής σας, ότι "είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες του Ρεθύμνου τα τελευταία χρόνια…" "Προφανώς και μια από της Κρήτης..." θα προσθέταμε εμείς.


Σε κάθε περίπτωση, οι τίτλοι αυτοί είναι καλοδεχούμενοι από το σύλλογό μας γιατί, τυγχάνει να μπορούμε να τους υποστηρίξουμε.

Στο δια ταύτα όμως του ζητήματος, χαιρόμαστε που, ουσιαστικά αποδέχεστε ότι το γήπεδο της Επισκοπής παρέχει κάθε ασφάλεια για την τέλεση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Είναι κι αυτό στα προτερήματα του συλλόγου μας και της περιοχής μας, επίσης. 

Προφανώς, μια τέτοια πρόταση όμως (να διεξαχθεί δηλαδή ο αγώνας στο γήπεδο της Επισκοπής), την κάνετε εκ του ασφαλούς επιδιώκοντας να κερδίσετε τις εντυπώσεις μιας και το ιδιόκτητο γήπεδο "kido", μόλις πήρε άδεια. 

Συνάμα, κι επειδή τα λόγια σας δεν τα κάνετε πράξεις, αμέσως μετά την παραπάνω πρότασή σας, ζητήσαμε από την ΕΠΣΡ το σχετικό έγγραφο αλλά όπως διαπιστώσαμε, τέτοιο δεν απεστάλλη ποτέ από σας.

Επιπροσθέτως, ακόμα κι αν αποδεχόταν κάτι τέτοιο η ΕΠΣΡ, δεν είναι αποδεκτό από όλους τους υπολοίπους συλλόγους, πολλώ δε μάλλον από το σωματείο μας γιατί, μ' αυτόν τον τρόπο -κάτι μάλλον που εσείς παραβλέπετε- βάλλει ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. 

Προτείνουμε -εφόσον και 'σεις το κρίνετε σωστό- να διεξαχθεί ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής ΑΟΝ Αστέρας - ΑΟ Επισκοπής στο ΔΑΚ Γάλλου, σ' ένα γήπεδο που θα παράσχει κάθε ασφάλεια (μιας και θίξατε αυτό το ζήτημα).

Ευχαριστούμε για την ανοχή των φιλάθλων του Ρεθύμνου καθώς, κανέναν δεν ευχαριστούν οι "κόντρα"-ανακοινώσεις. Καλό θα είναι να ασχοληθούμε με κάτι πιο δημιουργικό κ. Πετράκη γι' αυτό και δεν θα επιστρέψουμε γραπτώς για το εν λόγω ζήτημα.

 

Υ.Γ.1 Επιτέλους, καλούμε την ΕΠΣΡ να πάρει θέση σχετικά με την έδρα του ΑΟΝ Αστέρα (αφού όπως αποδέχεται το ίδιο το σωματείο, το γήπεδο "kido" δεν παρέχει όλους τους κανόνες ασφάλειας), δίνοντας οριστική μα κυρίως, ΥΠΕΥΘΥΝΗ λύση .

Υ.Γ.2 Η παρούσα ανακοίνωση θα κοινοποιηθεί στην ΕΠΣ Ρεθύμνου.

 

                                                     
                                                            Το Δ.Σ. 

                                                         Ο πρόεδρος 

                                                   Μιχάλης Νικολιδάκης

 


Πίσω

            Τα φιλικά 2018-19

Σάββατο 11 Αυγούστου
ΔΑΚ Γάλλου, 18.00: Επισκοπή - Εργοτέλης
Κυριακή 19 Αυγούστου
«Θ. Βαρδινογιάννης», 17.00: Επισκοπή – ΟΦΙ
Σάββατο 25 Αυγούστου
«Θ. Βαρδινογιάννης», 17.00: Επισκοπή - Πανθηραϊκός
Τετάρτη 29 Αυγούστου
Ηρόδοτος (δεν έχει οριστεί έδρα)
Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου
«Θ. Βαρδινογιάννης», 17.00 Επισκοπή – Παλαιόχωρα
Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου
Χανιά, 17.00 ΣΥΝΚΑ - Επισκοπή 
* Στο α’ δεκαήμερο του Αυγούστου (4 ή 7/8) θα δοθεί ένα ακόμη φιλικό
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 79
2 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 60
3 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 59
4 ΚΑΛΥΒΟΣ 50
5 0ΦΑ 42
6 ΕΑΠ 41
7 ΑΡΗΣ 41
8 ΔΟΞΑ ΠΛ. 37
9 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 33
10 ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 29
11 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 29
12 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 28
13 ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 28
14 ΣΠΗΛΙ 25
15 ΚΕΡΑΥΝΟΣ 6
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες