Και του χρόνου μαζί, Χρήστος Βασιλείου, Στράτος Γιοκαριδάκης και Επισκοπή

4/5/17


Μ
ε τον Χρήστο Βασιλείου θα συνεχίσει να πορεύεται η ομάδα μας και την ερχόμενη σεζόν.


Ο σύλλογός μας, εκτιμώντας το έργο και την όλη εικόνα που παρουσίασε η Επισκοπή σε αγωνιστικό επίπεδο την περίοδο που ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή, συνέταξε συμβούλιο.


Μαζί με τον Χρήστο Βασιλείου στην ομάδα μας ανανέωσε και ο άμεσος συνεργάτης του, Στράτος Γιοκαριδάκης. Και για τον κ. Γιοκαριδάκη η εκτίμηση φυσικά είναι ιδιαίτερη.


Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση του προπονητή, Χρήστου Βασιλείου στον σύλλογο και για την ερχόμενη σεζόν 2017-18. Παρ’ ότι χάθηκε ο μεγαλύτερος στόχος της χρονιάς, η διοίκηση του συλλόγου μας εκτίμησε το συνολικό έργο του έμπειρου τεχνικού και αποφάσισε ομοφώνως την παραμονή του στο σύλλογό μας.


Δεν θα πρέπει φυσικά να λησμονούμε ότι ο σύλλογός μας με τον κ. Βασιλείου στον πάγκο κατέκτησε δύο τίτλους, το Σούπερ Καπ (3-1 τον Άρη) και το κύπελλο (0-2 στην παράταση την ΑΕΜ) ενώ το πρωτάθλημα χάθηκε δίχως ποτέ ο σύλλογός μας να ηττηθεί από την έτερη διεκδικήτρια του μαραθωνίου.


Επίσης, το Δ.Σ. της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και την παραμονή του γυμναστή, Στράτου Γιοκαριδάκη. Ο κ. Γιοκαριδάκης που με μια διακοπή 2 ετών, προσφέρει εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια στην ομάδα μας από το πόστο της εκγύμνασης, θα συνεχίσει να «τρέχει» τους παίκτες μας και την περίοδο 2017-18. Η δουλειά του άλλωστε φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο ενώ, ανέκαθεν η μεταξύ μας συνεργασία, υπήρξε αγαστή».


 

Πίσω

  Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας:

    «Θ. Βαρδινογιάννης», Τρίτη 8 Αυγούστου:
    Επισκοπή – Άρης
5-1
    «Θ. Βαρδινογιάννης», Σάββατο 12 Αυγούστου:
   Επισκοπή – Ρεθυμνιακός 2-1

    «Θ. Βαρδινογιάννης», Σάββατο 19 Αυγούστου:
   Επισκοπή - ΙΝΚΑ 2-0
    Γηπ. Αλικαρνασσού, Τετάρτη 23 Αυγούστου:
   Ηρόδοτος - Επισκοπή 
0-0
   «Θ. Βαρδινογιάννης», Σάββατο 26 Αυγούστου:
   Επισκοπή - Κορωνίδα
4-3
   
ΔΑΚ Γάλλου (Super Cup), Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου:
   Επισκοπή - ΑΕΜ
3-1
   
ΔΑΚ Γάλλου, Σάββατο 9 Σεπτέμβρη:
   Ε
πισκοπή - Παλαιόχωρα 4-1
    Τουρνουά Βάμου:
    Επισκοπή - Τιτάνας Καλυβών 2-0
    Επισκοπή - Απόλλωνας Αγ. Ιωάννη 3-0
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΑΕΜ 85
2 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 83
3 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 65
4 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 64
5 ΑΡΗΣ 58
6 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 44
- 0ΦΑ 44
8 ΕΑΠ 42
9 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 35
10 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 30
11 ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 29
- ΔΟΞΑ ΠΛ. 29
- ΚΑΛΥΒΟΣ 29
14 ΣΠΗΛΙ 25
15 ΛΙΒΑΔΙΑ 25
16 ΦΛΟΓΑ Ρ. (Αποχώρησε)
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες