Και του χρόνου μαζί, Χρήστος Βασιλείου, Στράτος Γιοκαριδάκης και Επισκοπή

4/5/17


Μ
ε τον Χρήστο Βασιλείου θα συνεχίσει να πορεύεται η ομάδα μας και την ερχόμενη σεζόν.


Ο σύλλογός μας, εκτιμώντας το έργο και την όλη εικόνα που παρουσίασε η Επισκοπή σε αγωνιστικό επίπεδο την περίοδο που ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή, συνέταξε συμβούλιο.


Μαζί με τον Χρήστο Βασιλείου στην ομάδα μας ανανέωσε και ο άμεσος συνεργάτης του, Στράτος Γιοκαριδάκης. Και για τον κ. Γιοκαριδάκη η εκτίμηση φυσικά είναι ιδιαίτερη.


Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση του προπονητή, Χρήστου Βασιλείου στον σύλλογο και για την ερχόμενη σεζόν 2017-18. Παρ’ ότι χάθηκε ο μεγαλύτερος στόχος της χρονιάς, η διοίκηση του συλλόγου μας εκτίμησε το συνολικό έργο του έμπειρου τεχνικού και αποφάσισε ομοφώνως την παραμονή του στο σύλλογό μας.


Δεν θα πρέπει φυσικά να λησμονούμε ότι ο σύλλογός μας με τον κ. Βασιλείου στον πάγκο κατέκτησε δύο τίτλους, το Σούπερ Καπ (3-1 τον Άρη) και το κύπελλο (0-2 στην παράταση την ΑΕΜ) ενώ το πρωτάθλημα χάθηκε δίχως ποτέ ο σύλλογός μας να ηττηθεί από την έτερη διεκδικήτρια του μαραθωνίου.


Επίσης, το Δ.Σ. της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και την παραμονή του γυμναστή, Στράτου Γιοκαριδάκη. Ο κ. Γιοκαριδάκης που με μια διακοπή 2 ετών, προσφέρει εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια στην ομάδα μας από το πόστο της εκγύμνασης, θα συνεχίσει να «τρέχει» τους παίκτες μας και την περίοδο 2017-18. Η δουλειά του άλλωστε φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο ενώ, ανέκαθεν η μεταξύ μας συνεργασία, υπήρξε αγαστή».


 

Πίσω

  Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

  Επισκοπή – Αστέρας Ρ.   2-0
  Δόξα Πλατανέ - ΟΦ Αρμένων  2 – 0
   Κεραυνός – Κάλυβος         0 – 2
   ΠΑΟ Αλφάς – Ε.Α.Π.           2 – 1
   Σπήλι – Τάλως Μελιδονίου 1 – 2
   Αετός Ανωγείων – Άρης Ρ.1 – 3
   Ρεθυμνιακός – Ποσειδώνας 1 – 0
  


 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 40
2 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 38
3 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 36
4 ΚΑΛΥΒΟΣ 28
5 ΔΟΞΑ ΠΛ. 23
6 ΕΑΠ 21
7 0ΦΑ 18
- ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 18
- ΑΡΗΣ 18
10 ΣΠΗΛΙ 16
- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 16
- ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 16
13 ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 14
14 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 7
15 ΚΕΡΑΥΝΟΣ 5
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες