Και τώρα ο Γιούχτας!

23/11/18

Μ
ε τον Γιούχτα στο γήπεδο Αρχανών θα αγωνιστεί η ομάδα μας αυτή την Κυριακή (25/11, 15.00) σε μία από τις δυσκολότερες αποστολές έως τώρα.


Εκτός από τις ιδιαιτερότητες που έχει ως το τρίτο συναπτό κρητικό ντέρμπι για την ομάδα μας (προηγήθηκαν αυτά με ΠΟΑ 1-1, ΣΥΝΚΑ 2-2), ο Γιούχτας είναι και ένα σύνολο που έχει πολύ καλή ποιότητα σε ρόστερ.

Η ομάδα μας όπως υποστήριξε και ο προπονητής μας, Μάρκος Στεφανίδης (βλ. pre game) έχει προετοιμαστεί πολύ καλά καθ’ όλη τη διάρκεια  της εβδομάδας στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης» και φυσικά στόχος της δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν λείπουν καθώς οι, Μάρκο Γιόρνταν και Πέπε Γκαρθία αντιμετώπισαν προβλήματα (αμφότεροι) στον δεξιό δικέφαλο. Επίσης βέβαιο είναι ότι ο Χαλκιαδάκης θα παραμείνει για άλλη μία αγωνιστική εκτός (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς). Αντιθέτως έχουν επιστρέψει και έχουν ακολουθήσει κανονικά τη ροή των προπονήσεων, ο Γιώργος Σαββίδης και ο Μπάμπης Πήλιος.

Ο κ. Κουκουράκης «σφυρίζει» στις Αρχάνες

Το τρίο της διαιτησίας όπως και οι υπόλοιποι για τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής γνωστοποίησε η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Ο κ. Κουκουράκης θα διευθύνει το ματς της ομάδας μας έχοντας ως βοηθούς του, τον κ. Αναστασάκη και την κα Κομισοπούλου, όλοι τους από την ΕΠΣ Χανίων.


Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
  Γιούχτας-Ατρόμητος Πειραιά  1-1
   AEEEK ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι  1-0
   ΠΟΑ-Νεάπολη  0-2
   Παλαιόχωρα-Εθνικός  1-3
   Επισκοπή-Ιωνικός   1-2
   Ρεπό: Προοδευτική

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΦΙ 27
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 26
3. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 19
4. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 18
5. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 15
6. ΙΩΝΙΚΟΣ 16
7. ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 14
-. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 14
9. ΠΟΑ 13
10. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 10
-. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 7
-. ΝΕΑΠΟΛΗ 7
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες