Δοκιμές για την προεπιλογή εθνικής Παίδων για τον Χρήστο Γιαννούλη

4/4/18

.

Στο βοηθητικό του Παγκρητίου δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή (11.15) ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χρήστος Γιαννούλης (κατηγορία Παίδας) που διακρίθηκε μέσα από τα παιγνίδια της Επισκοπής 2010 αλλά και από την Μικτή Ρεθύμνου που φέτος ισοβάθμησε με την αντίστοιχη του Ηρακλείου στην 1η θέση του Ενωσιακού πρωταθλήματος.
Ο Χρήστος λοιπόν που είναι αριστερός μπακ-χαφ, μαζί με τους  Φραγκιαδάκη, Αλιάι και Καφετζή θα μπουν στο μικροσκόπιο του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Ελευθεριάδη για την προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Παίδων.

«Καλή επιτυχία Χρήστο»


Η 6η περιφερειακή συνάντηση για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου

Κι όλα αυτά βέβαια υπό το φως  της 6ης περιφερειακής συνάντησης για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου που πραγματοποιηθεί σήμερα (4/4, 17.15) στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Galaxy.

Εκεί θα βρίσκονται τα μέλη της εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας με τον κ. Κωνσταντίνο Βρακά Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής και τον κ. Παναγιώτη Παπαχρήστο, Αναπληρωτή Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής και φυσικά τα στελέχη της ρεθεμνιώτικης ΕΠΣΡ.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στους εξής πυλώνες:
-    Grassroots, Ακαδημίες, άνοιγμα στην κοινωνία
-    Ανάπτυξη γυναικείου ποδοσφαίρου
-    Ανάπτυξη Εθνικών Ομάδων, Αναπτυξιακές Διοργανώσεις
-    Εκπαίδευση, Νέες τεχνολογίες.Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
  Γιούχτας-Ατρόμητος Πειραιά  1-1
   AEEEK ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι  1-0
   ΠΟΑ-Νεάπολη  0-2
   Παλαιόχωρα-Εθνικός  1-3
   Επισκοπή-Ιωνικός   1-2
   Ρεπό: Προοδευτική

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΦΙ 27
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 26
3. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 19
4. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 18
5. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 15
6. ΙΩΝΙΚΟΣ 16
7. ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 14
-. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 14
9. ΠΟΑ 13
10. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 10
-. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 7
-. ΝΕΑΠΟΛΗ 7
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες