Διπλές προπονήσεις σε καθημερινή βάση

3/8/17

















Φανερά ικανοποιημένος δείχνει ο προπονητής μας, Χρήστος Βασιλείου από την προσπάθεια αλλά και από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα που επιτυγχάνουν οι ποδοσφαιριστές μας στην διάρκεια προετοιμασία που βαίνει από σήμερα (3/8) στη 2η εβδομάδα.


Ο Αγρινιώτης τεχνικός μαζί με τον γυμναστή Στράτο Γιοκαριδάκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Κερεντζή, αντιλαμβάνονται τη δυσκολία να τρέχει κανείς μέσα στη ζέστη αλλά αυτό το στάδιο είναι μεταβατικό. Ο ίδιος αναφέρει στο aoepiskopis.gr:

«Είμαστε σε μια χρονική περίοδο που όλοι θα πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια. Η ζέστη αλλά και η ένταση της προπόνησης είναι πράγματα δεδομένα. Άρα, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσέχουν την διατροφή τους αλλά και την εξωγηπεδική τους ζωή για να ανταποκριθούν στο πρόγραμμα.

Με τη συμπλήρωση της πρώτης εβδομάδας μπορώ να πω λίγα πράγματα. Είναι νωρίς. Δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω ότι στην ομάδα μας έχουμε παιδιά που ακούν και προσπαθούν συνάμα να βγάλουν την προπόνηση όσο πιο σωστά γίνεται.
Αυτό που θέλουμε και θα επιδιώξουμε εντός της προετοιμασίας είναι να γίνουμε πιο γρήγοροι με τη μπάλα, να τρέχουμε συνεχώς σ’ όλους τους χώρους και να δουλεύουμε σε τομείς που μοντάρονται αυτό το διάστημα λόγω της αποχώρησης κάποιων παιδιών τα οποία αντικαταστήθηκαν από τους νέους.

Οι νέοι έχουν ήδη καταλάβει τη νοοτροπία της ομάδας και γι’ αυτό είμαι επίσης πολύ χαρούμενος».

Πίσω

  Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

  Επισκοπή – Αστέρας Ρ.   2-0
  Δόξα Πλατανέ - ΟΦ Αρμένων  2 – 0
   Κεραυνός – Κάλυβος         0 – 2
   ΠΑΟ Αλφάς – Ε.Α.Π.           2 – 1
   Σπήλι – Τάλως Μελιδονίου 1 – 2
   Αετός Ανωγείων – Άρης Ρ.1 – 3
   Ρεθυμνιακός – Ποσειδώνας 1 – 0
  






 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 40
2 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 38
3 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 36
4 ΚΑΛΥΒΟΣ 28
5 ΔΟΞΑ ΠΛ. 23
6 ΕΑΠ 21
7 0ΦΑ 18
- ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 18
- ΑΡΗΣ 18
10 ΣΠΗΛΙ 16
- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 16
- ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 16
13 ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 14
14 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 7
15 ΚΕΡΑΥΝΟΣ 5
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες