Β. Κωνσταντίνου: «Έμεινα έκπληκτος! Ξεκινάμε τη συνεργασία με την Επισκοπή»

29/8/17


Κατενθουσιασμένος αναχώρησε για την Αθήνα με όλα όσα αντίκρισε σχετικά με τις εγκαταστάσεις της Επισκοπής μας, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο γνωστός παράγοντας του τριφυλλιού, βρέθηκε για μία ολόκληρη ημέρα στο Ρέθυμνο και στην Επισκοπή όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρό μας M. Νικολιδάκη. Οι δύο άνδρες έθεσαν επί τάπητος το θέμα της συνεργασίας του ΑΟ Επισκοπής και των σχολών ποδοσφαίρου ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε επίπεδο ακαδημιών και το έβαλαν όπως αποδείχθηκε άμεσα σε λειτουργία. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έκανε μια «αυτοψία» όσον αφορά την υλικοτεχνική υποδομή αλλά τη στελέχωση προσωπικού του συλλόγου και έμεινε κατενθουσιασμένος.

Η ξενάγηση στους χώρους άθλησης, αλλά και στο εσωτερικό του γηπέδου ήταν τέτοια που τον έκανε να αναφωνήσει… «Τι να πω! Έμεινα έκπληκτος! Οι εγκαταστάσεις, η πειθαρχία, ο προγραμματισμός, η οργάνωση, η ομάδα της οποίας οι παίκτες ήταν όλοι ντυμένοι στα χρώματά της, ο περιβάλλοντας χώρος...

Όλα όσα είδα, τα μετέφερα με πολλή χαρά στον πρόεδρο της ΠΑΕ και γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε μια συνεργασία που θα έχει όφελος για όλους.
Καταπληκτικό γήπεδο. Ειλικρινά, δεν περίμενα να δω τέτοιες εγκαταστάσεις…

Θέλω να πω επίσης ότι, τέτοια υποδομή όπως διαθέτει η Επισκοπή, είναι δύσκολο να βρεις –τουλάχιστον από τη δική μου τη μεριά που έχω βρεθεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας- σε άλλο μέρος. Ειλικρινά είναι δύσκολο να βρεις κάτι ανάλογο και γι’ αυτό, αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη αλλά και σ’ όλους όσοι ασχολούνται μ’ αυτό. Μπράβο, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά».

Όσον αφορά τη σημασία αυτής της συνεργασίας, ο κ. Κωνσταντίνου υπογράμμισε: «H Επισκοπή και ο πρόεδρό της καθώς και οι κοπέλες που είναι υπεύθυνες των ακαδημιών (κα.κα. Τσάλαγγα, Καραγιάννη), προσπαθούν για το καλύτερο μέλλον των παιδιών τους τα οποία θα είναι σε θέση να πατούν σε γερές ποδοσφαιρικές βάσεις αλλά και να έχουν λαμπρούς στόχους».


Πίσω

  Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

   Ρεθυμνιακός – Ε.Α.Π.           2-1
  
Αετός Ανωγείων – Τάλως Μελιδονίου 2-1
   Κεραυνός – Αστέρας Ρεθύμνου 1-9
   Επισκοπή – Δόξα Πλατανέ 2-0
   ΠΑΟ Αλφάς – Ψηλορείτης 2-4
   Σπήλι – Κάλυβος 2-3
   Άρης – Ποσειδώνας 5-0
   Ρεπό: ΟΦ Αρμένων

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 79
2 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 60
3 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 59
4 ΚΑΛΥΒΟΣ 50
5 0ΦΑ 42
6 ΕΑΠ 41
7 ΑΡΗΣ 41
8 ΔΟΞΑ ΠΛ. 37
9 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 33
10 ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 29
11 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 29
12 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 28
13 ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 28
14 ΣΠΗΛΙ 25
15 ΚΕΡΑΥΝΟΣ 6
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες