ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ: «Περήφανοι για την ομάδα μας»

23/4/17

Σ
ήμερα Κυριακή 23/4/17 στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας που έκρινε τον φετινό τίτλο στο Α’ τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου.

Δυστυχώς οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν τέτοιες που μας στέρησαν το πρωτάθλημα το οποίο βάσει της όλης αδιάβλητης εικόνας μας σ’ ολόκληρη την πορεία μας, το αξίζαμε 100%.

Η Επισκοπή είναι μια ομάδα που έχει εκπροσωπήσει το ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο στον ευρύτερο  ελλαδικό χώρο. Τίποτε δεν ήταν εύκολο, ούτε μας προσφέρθηκε κάτι απλόχερα. Για μας είναι τίτλος τιμής να μην αλλάζουμε τα ιδανικά μας. Ακόμα και τώρα όμως όπου τα δεδομένα δεν είναι υπέρ μας, θα συνεχίσουμε αυτό το δύσκολο δρόμο  που έχουμε επιλέξει.   Δεν παρεκκλίνουμε της πορείας μας, δεν χαλάμε ως οντότητες και παραμένουμε αυτοί που είμαστε την τελευταία 7ετία.

Δυστυχώς όμως, στο βωμό του ποδοσφαίρου επηρεάζονται φιλοδοξίες ανθρώπων, όνειρα ομάδων από  εξωγηπεδικούς και διαιτητικούς παράγοντες. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, ξέρουμε ποιοί είμαστε. Φερ’ ειπείν, αν σήμερα έγιναν 50 φάουλ στο ματς, τα 40 ήταν υπέρ της ΑΕΜ. Προφανώς γιατί η ομάδα μας επιδίωκε ένα και μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη.

Από την ΕΠΣΡ και τον σύνδεσμο Διαιτητών (ΣΔΠΡ) είχαμε πάρει εγγυήσεις ότι η διαιτησία θα ήταν άψογη. Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι κάτι τέτοιο δεν το είδαμε ούτε εμείς ούτε όλος ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο ( ανοχή των διαιτητών στις καθυστερήσεις και ανύπαρκτα φάουλ). Και γι’ αυτό ονοματίζουμε με υπογραφή του προέδρου μας κ. Νικολιδάκη, όλη την ΕΠΣΡ με επικεφαλής τον κ. Δασκαλομαρκάκη, τη ρεθεμνιώτικη διαιτησία, τον αρχιδιαιτητή κ. Χατζημπεκιάρη, τον πρόεδρο του ΣΔΠΡ κ.  Βαμβακίδη  αλλά και τους υπόλοιπους διαιτητικούς παράγοντες βλ. κ. Βοσκάκη.

Βάσει αυτών που είδαμε και ζήσαμε στο φετινό Α’ τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου, ως επίσημη Επισκοπή, είμαστε αναγκασμένοι να λάβουμε τα μέτρα μας προκειμένου να προστατέψουμε τα αναφαίρετα δικαιώματα του σύλλογό μας.
 Θα συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε για την ομάδα μας. Είμαστε υπερήφανοι για το ΑΟ Επισκοπής μας τον οποίο χρόνια τώρα, υπηρετούμε».

Στηρίζουμε την ομάδα μας, τον προπονητή μας, τους ποδοσφαιριστές μας, και ήδη οριοθετούμε τους στόχους μας για την επόμενη χρονιά».


Πίσω

  Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

   Κεραυνός – Επισκοπή    1-9
   Τάλως Μελιδονίου – Ε.Α.Π.    2-2
   ΠΑΟ Αλφάς – ΟΦ Αρμένων 3 – 3
   Σπήλι – Δόξα Πλατανέ    0-1
   Άρης Ρ. – Ψηλορείτης 0-1
   Αετός Αν. – Αστέρας Ρ.    2-7
   Ποσειδώνας– Κάλυβος    2-2
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 73
2 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 56
3 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 53
4 ΚΑΛΥΒΟΣ 44
5 0ΦΑ 42
6 ΕΑΠ 41
7 ΑΡΗΣ 35
8 ΔΟΞΑ ΠΛ. 34
9 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 33
10 ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 29
11 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 27
12 ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 25
- ΣΠΗΛΙ 25
- ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 25
15 ΚΕΡΑΥΝΟΣ 6
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες