Στην Επισκοπή μας και του χρόνου Γεωργούλης, Λουμπάκης, Νάκας

23/5/18

.Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που αποτελείται από τους Γεωργούλη, Λουμπάκη και ο δεξιός φουλ-μπακ Στάθης Νάκας είναι οι τρεις πρώτοι ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα γραφεία της ομάδας μας και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, σύναψαν συνεργασία για την επόμενη σεζόν.

Αμέσως μετά, ήταν λογικό να βγει η σχετική ανακοίνωση όπου και αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τρεις πρωταθλητές, τον Κώστα Γεωργούλη, Στάθη Νάκα και Νίκο Λουμπάκη. Και οι τρεις, είχαν συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας μας και προσωπικά με τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Νικολιδάκη όπου έδωσαν τα χέρια για την περαιτέρω παραμονή τους στον ΑΟ Επισκοπής στη Γ’ Εθνική για τη σεζόν 2017-18.

Ο σύλλογός μας τους εύχεται ό,τι καλύτερο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο».

       

Οι ίδιοι έδειχναν χαρούμενοι μετά από αυτή την εξέλιξη δηλώνοντας:

Κώστας Γεωργούλης: «Είναι κάτι που το ήθελα πολύ. Είμαι ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση της οποίας έτυχα γενικότερα όλη τη χρονιά. Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».

Νίκος Λουμπάκης: «Ήταν επιθυμία τόσο δική μου όσο και της ομάδας να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια νομίζω. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ στη νέα σεζόν και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παραμένω μέλος της ομάδας».

Στάθης Νάκας: «Είμαι ευχαριστημένος που συνεχίζω στην Επισκοπή για 3η χρονιά και πλέον σε μια κατηγορία που ήθελα πολύ να παίξω. Ευχαριστώ και ‘γω από την πλευρά μου τη διοίκηση και τους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και δε μένει τίποτε άλλο πέρα από το να δουλέψουμε πολύ στη νέα σεζόν».


Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
  Γιούχτας-Ατρόμητος Πειραιά  1-1
   AEEEK ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι  1-0
   ΠΟΑ-Νεάπολη  0-2
   Παλαιόχωρα-Εθνικός  1-3
   Επισκοπή-Ιωνικός   1-2
   Ρεπό: Προοδευτική

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΦΙ 27
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 26
3. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 19
4. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 18
5. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 15
6. ΙΩΝΙΚΟΣ 16
7. ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 14
-. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 14
9. ΠΟΑ 13
10. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 10
-. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 7
-. ΝΕΑΠΟΛΗ 7
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες