Στην Επισκοπή και τη νέα σεζόν Ματαραγκάσι, Φοβάκης

24/5/18

.Άλλοι δύο πρωταθλητές πέρασαν από τα γραφεία του συλλόγου μας προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο της παραμονής τους στην ομάδα μας και στη Γ’ Εθνική.

Ντέιβιντ Ματαραγκάσι και Βασίλης Φοβάκης εν τέλει, συμφώνησαν σε όλα και αδημονούν για την έναρξη της εφετινής προετοιμασίας.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Ντέιβιντ Ματαραγκάσι και Βασίλη Φοβάκη. Οι δύο αθλητές είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία κατ’ ιδίαν με τον πρόεδρό μας, κ. Μιχάλη Νικολιδάκη όπου και συμφωνήθηκε να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας που θα λάβει μέρος τη σεζόν 2017-18 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο σύλλογός μας τους εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

  

Ντ. Ματαραγκάσι: «
Ήθελα να ανανεώσω. Ήμουν ευχαριστημένος από τη χρονιά που πέρασε και νομίζω και η ομάδα από εμένα. Τώρα όμως οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και το γνωρίζουμε όλοι. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας και στο τέλος να χαμογελάμε».

Β. Φοβάκης: «Είμαι χαρούμενος που παρέμεινα. Ήταν άλλωστε η καλύτερη επιλογή που είχα να κάνω. Τους ξέρω και με ξέρουν εδώ. Θέλω να κάνουμε μια καλή πορεία φέτος και φυσικά να παραμείνουμε όσο πιο εύκολα μπορούμε. Η ομάδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανέναν».Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
  Γιούχτας-Ατρόμητος Πειραιά  1-1
   AEEEK ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι  1-0
   ΠΟΑ-Νεάπολη  0-2
   Παλαιόχωρα-Εθνικός  1-3
   Επισκοπή-Ιωνικός   1-2
   Ρεπό: Προοδευτική

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΦΙ 27
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 26
3. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 19
4. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 18
5. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 15
6. ΙΩΝΙΚΟΣ 16
7. ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 14
-. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 14
9. ΠΟΑ 13
10. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 10
-. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 7
-. ΝΕΑΠΟΛΗ 7
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες