Ο αρχηγός στη θέση του... (Συμφωνία και με Νίκο Χαλκιαδάκη)

25/5/18

.Ο
αρχηγός της ομάδας μας Νίκος Χαλκιαδάκης είναι ο 6ος ποδοσφαιριστής που παραμένει στο ρόστερ της Επισκοπής μας πριν κλείσει ο Μάιος!


Ο 23χρονος μέσος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση θέτοντας εαυτόν έτοιμο για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας μας, Νίκο Χαλκιαδάκη.
Ο αμυντικός μέσος αφού είχε μια πρώτη συνάντηση με τη διοίκηση και προσωπικά με τον πρόεδρο κ. Μ. Νικολιδάκη, ήρθαν σε νέα επικοινωνία όπου και επιβεβαίωσαν ότι  θα συνεχίζουν την κοινή πορεία τους.

Ο σύλλογός μας εύχεται νέες ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες στον εν λόγω ποδοσφαιριστή».Νίκος Χαλκιαδάκης: «Με εμπιστεύονται και τους εμπιστεύομαι»

Αμέσως μετά την συμφωνία ο Νίκος Χαλκιαδάκης δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός της εξέλιξης των πραγμάτων. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να πετύχουμε τους στόχους μας. Αρχικά να μπορέσουμε να παραμείνουμε γρήγορα και μετά, γιατί όχι, να προσπαθήσουμε να ανέβουμε κατηγορία.

Είμαι σε μια ομάδα που με εμπιστεύεται και την εμπιστεύομαι κι αυτό τα λέει όλα».

Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
  Γιούχτας-Ατρόμητος Πειραιά  1-1
   AEEEK ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι  1-0
   ΠΟΑ-Νεάπολη  0-2
   Παλαιόχωρα-Εθνικός  1-3
   Επισκοπή-Ιωνικός   1-2
   Ρεπό: Προοδευτική

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΦΙ 27
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 26
3. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 19
4. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 18
5. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 15
6. ΙΩΝΙΚΟΣ 16
7. ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 14
-. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 14
9. ΠΟΑ 13
10. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 10
-. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 7
-. ΝΕΑΠΟΛΗ 7
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες