Ο Αστέριος Νίκου παραμένει "κάτοικος" Επισκοπής (Ανανεωμένο)

29/6/16

Ένα από τα καλύτερα παιδιά της ομάδας μας, ο Αστέριος (κατά το κοινόν Στέλιος) Νίκου, δεν χρειάστηκε παρα λίγη ώρα προκειμένου να πει το "ναι" στην διοίκηση και να παραμείνει στην Επισκοπή μας.


Η ανακοίνωση για το νεαρό αμυντικό αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής με χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Αστέριο Νίκου. Ο νεαρός μεσοαμυντικός ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο της ομάδας μας, κ. Μιχάλη Νικολιδάκη και ήρθαν σε συμφωνία προκειμένου όλοι μαζί, να οδηγήσουν την Επισκοπή σε λεωφόρους επιτυχιών.

Α. Νίκου: «Κάτι χρωστάω…»

Ο Αστέριος Νίκου στις δηλώσεις που έκανε στο aoepiskopis.gr, τόνισε ότι κάτι οφείλει… «Πιστεύω ότι χρωστάω κάτι από πέρυσι μια και η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους της. Φέτος, θα μπούμε από την αρχή δυνατά για να κερδίσουμε μια άνοδο που τη θέλουμε πάρα πολύ. Οι στόχοι της ομάδας άλλωστε ήταν πάντοτε υψηλοί.
Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Νικολιδάκη προσωπικά για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν».

Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

    Ατρόμητος Πειραιά - Νεάπολη 1-0
   Εθνικός - Αμπελακιακός 1-0
   Ιωνικός - Κερατσίνι 0-1
   Παλαιόχωρα - Γιούχτας 0-2
   ΠΟΑ - Προοδευτική 1-0
   ΟΦΙ - ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 2-0
   Ρεπό: Επισκοπήao


 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΓΙΟΥΧΑΣ 9
2 ΟΦΙ 7
- ΠΟΑ 7
- ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 7
5 ΕΘΝΙΚΟΣ 6
6 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 4
7 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 3
8 ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 3
9 ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 1
- ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 1
11 ΝΕΑΠΟΛΗ 0
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 0
- ΙΩΝΙΚΟΣ 0
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες