Επιστροφή για τον Στράτο Γιοκαριδάκη στην Επισκοπή μας

3/7/16


Ένας «δικός μας άνθρωπος», επιστρέφει στη φυσική του θέση.

Ο Στράτος Γιοκαριδάκης, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, επιστρέφει στην Επισκοπή μας αναλαμβάνοντας την εκγύμναση της ομάδας ως γυμναστής.

 Η ανακοίνωση της ομάδας μας αναφέρει για κείνον… «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έλευση-επιστροφή του γυμναστή (καθηγητή Φυσικής Αγωγής, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ), Στράτου Γιοκαριδάκη.
Ο Στράτος, διετέλεσε για 11 ολόκληρα χρόνια (2003-2014) γυμναστής στην ομάδα μας στη Δ’ Εθνική (2003-2012), στην Football League 2  (2012-13) και στην Football League (2013-14). Οι γνώσεις του  γύρω από το αντικείμενο της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών είναι δεδομένες, η εμπειρία του αλλά και το γεγονός ότι επιστρέφει σ’ ένα γνώριμο περιβάλλον γι’ αυτόν, μας κάνει όλους ακόμη πιο αισιόδοξους.
Ο σύλλογός μας του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές επιτυχίες».


Στ. Γιοκαριδάκης: «Να δουλέψουμε σκληρά σε υψηλό επίπεδο»

Ο Στράτος Γιοκαριδάκης μετά την επικύρωση της επιστροφής του στην ομάδα, τόνισε: «Μετά από δύο χρόνια, είμαι ξανά κοντά στην ομάδα της Επισκοπής. Σκοπός είναι να δουλέψουμε σκληρά και σε υψηλό επίπεδο και να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Η Επισκοπή έχει γράψει την ιστορία της και γι’ αυτό, μαζί με τον Χρήστο Βασιλείου και το Γιώργο Μανωλακάκη, θα προσπαθήσουμε να σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».


Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
  Γιούχτας-Ατρόμητος Πειραιά  1-1
   AEEEK ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι  1-0
   ΠΟΑ-Νεάπολη  0-2
   Παλαιόχωρα-Εθνικός  1-3
   Επισκοπή-Ιωνικός   1-2
   Ρεπό: Προοδευτική

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΦΙ 27
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 26
3. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 19
4. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 18
5. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 15
6. ΙΩΝΙΚΟΣ 16
7. ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 14
-. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 14
9. ΠΟΑ 13
10. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 10
-. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 7
-. ΝΕΑΠΟΛΗ 7
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες