Πρόβλημα με Ντινιωτάκη ανησυχία με Γούλα, Μπάτζεφ, Φοβάκη)

11/2/16
Ε
νόσω προετοιμάζεται η ομάδα μας για τον αγώνα με την Κηφισιά (Κυριακή 14/2), τα προβλήματα δεν απουσιάζουν.

Το πιο μεγάλο είναι αυτό του Γιάννη Ντινιωτάκη. Ο μεσοεπιθετικός έχει ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς της Κυριακής. Ο Ντινιωτάκης μάλιστα θα χρειαστεί να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια –μέσω φυσικοθεραπειών- προκειμένου να προλάβει ακόμα-ακόμα και τον τελικό της προσεχούς Τετάρτης.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού είναι ο Γιώργος Γούλας ο οποίος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και το τελευταίο διάστημα προπονείται προσεκτικά.

Επίσης, ο Μπάτζεφ ήταν άρρωστος καθώς τον είχε καταβάλλει η γρίπη και έχασε κάποιες προπονήσεις ενώ τελευταίος άτυχος ήταν ο Βασίλης Φοβάκης. Ο μεσοεπιθετικός της Επισκοπής είχε ένα άσχημο πέσιμο στην προπόνηση χτυπώντας στην κλείδα. Ο ίδιος το αντιμετωπίζει με φυσικοθεραπείες και η συμμετοχή στον αγώνα της Κυριακής κρίνεται πολύ μα πολύ δύσκολη.

Πίσω

  Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

   Κεραυνός – Επισκοπή    1-9
   Τάλως Μελιδονίου – Ε.Α.Π.    2-2
   ΠΑΟ Αλφάς – ΟΦ Αρμένων 3 – 3
   Σπήλι – Δόξα Πλατανέ    0-1
   Άρης Ρ. – Ψηλορείτης 0-1
   Αετός Αν. – Αστέρας Ρ.    2-7
   Ποσειδώνας– Κάλυβος    2-2
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 73
2 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 56
3 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 53
4 ΚΑΛΥΒΟΣ 44
5 0ΦΑ 42
6 ΕΑΠ 41
7 ΑΡΗΣ 35
8 ΔΟΞΑ ΠΛ. 34
9 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 33
10 ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 29
11 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 27
12 ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 25
- ΣΠΗΛΙ 25
- ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 25
15 ΚΕΡΑΥΝΟΣ 6
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες