H ακαδημία της ομάδα μας εντάχθηκε στη GFD

25/10/10

Γιώργος Καπουράνης (Πρόεδρος GFD):
«Το δίκτυο Παναθηναϊκός Soccer Schools δραστηριοποιείται στην Ελλάδα την Κύπρο και την Αμερική. Στην Χώρα μας έχουμε σχολές σε πάρα πολλές περιοχές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που από φέτος θα συνεργαζόμαστε και με την ομάδα της Επισκοπής. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με όλα αυτά που είδα στην επίσκεψη που πραγματοποίησα στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Η Επισκοπή έχει πολύ καλή οργάνωση την οποία στην Ελλάδα μπορείς να την βρεις μόνο σε ομάδες Super League. Αυτό δείχνει το μεράκι κάποιων ανθρώπων που δεν κοιτούν μόνο το κομμάτι «παίζουμε μπάλα» αλλά και την οργάνωση γύρο από το σύλλογο τους και το άθλημα. Η Επισκοπή έχει όλα αυτά που εμείς ως Παναθηναϊκός ζητάμε για να εντάξουμε μια ομάδα στο δίκτυο μας. Δεν ζητάμε από την ακαδημία που θα ενταχθεί σε εμάς να αλλάξει το όνομα η τα χρώματα της, δεν είναι υποχρεωτικό να ντυθεί στα πράσινα. Τα βασικά που ζητάμε είναι να έχει κάποιο αριθμό παιδιών, να έχει οργάνωση, να έχει προπονητές και εμείς με την σειρά μας παρέχουμε την τεχνογνωσία που έχουμε για μια καλή συνεργασία. Αρκετές νέες Ακαδημίες εντάχθηκαν από φέτος σε εμάς όπως η Άρτα, η Αταλάντη, η Καρδίτσα, η Επισκοπή και αρκετές άλλες. Και εγώ αλλά και οι συνεργάτες μας επισκεπτόμαστε περίπου τρεις φορές τον χρόνο τις Ακαδημίες και παρακολουθούμε την εξέλιξη των παιδιών. Από εκεί και πέρα υπάρχουν δυο τουρνουά που διοργανώνουμε σε Λουτράκι και Κατερίνη, έχουμε βέβαια και το τεστ αξιολόγησης σε κάθε ακαδημία όπου κάνουμε εργομετρικά στα παιδιά μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Αποκορύφωμα είναι το μεγάλο τουρνουά κάθε τέλος της σεζόν όπου οι καλύτερες ομάδες από όλη την Ελλάδα μαζεύονται στο γήπεδο της «Λεωφόρου». Τα παιδιά που έχουν το ταλέντο περνούν τη διαδικασία αξιολόγησης και στην συνέχεια τα παιδιά αυτά που θα ξεχωρίσουν μπαίνουν στην Παιανία. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Προχωράμε βήμα, βήμα για αυτό τον λόγο ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που έχει τόσες πολλές Ακαδημίες».

Μ. Νικολιδάκης (Πρόεδρος Επισκοπής):
«Η συνεργασία με τις ποδοσφαιρικές σχολές του Παναθηναϊκού ήταν ένας από τους στόχους μας που υλοποιείτε. Έπρεπε πρώτα να ολοκληρωθούν τα έργα, στις εγκαταστάσεις και μετά να προχωρήσουμε σε αυτή την συνεργασία. Οι Ακαδημίες μας αναβαθμίζονται και θα δουλεύουν σε καλύτερο επίπεδο. Η συνεργασία αυτή θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη δυναμική της ακαδημίας μας και θα συμβάλει στο να έρθουν περισσότερα παιδιά στο γήπεδο και στο ποδόσφαιρο αλλά και στην περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών που θα παρέχει από εδώ και στο εξής η Ακαδημία της ομάδας μας».

Η αποστολή του δικτύου στο οποίο ανήκει από την περασμένη εβδομάδα και η ακαδημία μας είναι η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και τους υγιούς συναγωνισμού, ιδανικά και αξίες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τη μακρόχρονη ιστορία της ομάδας του Παναθηναϊκού.Η αγωνιστική αξιολόγηση των αθλητών του δικτύου πραγματοποιείται αυστηρά με επιστημονικές μεθόδους και οι πλέον ταλαντούχοι εξ αυτών προωθούνται στα τμήματα υποδομής και στις αγωνιστικές ομάδες του Παναθηναϊκού.

Στόχοι
Η ψυχαγωγία των αθλητών
H ανάπτυξη ποδοσφαιρικών φυτωρίων
Η διαπαιδαγώγηση των αθλητών γύρω από τις αξίες που πρεσβεύει ο υγιής αθλητισμός
Η εξοικείωση τους με τα ιδανικά που αντιπροσωπεύει η ομάδα του Παναθηναϊκού
O σχεδιασμός αθλητικών και κοινωνικών εκδηλώσεων που θα προσφέρουν καινούργιες εμπειρίες στους αθλητές

Παροχές
Ασφαλιστική κάλυψη
Οδοντιατρική κάλυψη
Σετ προπόνησης
 
Υπηρεσίες
Ένταξη σε ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών.
Συμμετοχή σε ποδοσφαιρικές, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.
Επισκέψεις στο ΟΑΚΑ και παρακολούθηση των αγώνων του Παναθηναϊκού.
Επισκέψεις και ξεναγήσεις ακαδημιών στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας.
Τεστ αξιολόγησης ικανοτήτων με εξειδικευμένες εργομετρικές μετρήσεις.
Αξιολόγηση των επιδόσεων μέσα από πανελλαδικής κλίμακας μέτρηση.

Πληροφορίες – Εγγραφές
Αθλητικό κέντρο: Αθλητικός Όμιλος Επισκοπής
Διεύθυνση: Επισκοπή Ρεθύμνου
Τηλέφωνο: 28310 61408

 

Πίσω

  Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

   Ρεθυμνιακός – Ε.Α.Π.           2-1
  
Αετός Ανωγείων – Τάλως Μελιδονίου 2-1
   Κεραυνός – Αστέρας Ρεθύμνου 1-9
   Επισκοπή – Δόξα Πλατανέ 2-0
   ΠΑΟ Αλφάς – Ψηλορείτης 2-4
   Σπήλι – Κάλυβος 2-3
   Άρης – Ποσειδώνας 5-0
   Ρεπό: ΟΦ Αρμένων

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 79
2 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 60
3 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 59
4 ΚΑΛΥΒΟΣ 50
5 0ΦΑ 42
6 ΕΑΠ 41
7 ΑΡΗΣ 41
8 ΔΟΞΑ ΠΛ. 37
9 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 33
10 ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 29
11 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 29
12 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 28
13 ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 28
14 ΣΠΗΛΙ 25
15 ΚΕΡΑΥΝΟΣ 6
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες