Για να αποσαφηνιστεί η πάσα αλήθεια…

2/2/16
α όσα ανεγράφησαν στον τύπο με βάση κάποιες απόψεις του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ηλιόπουλου που ανήρτησε σε προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο, σαφώς και θα μπορούσαν να αφήσουν στο απυρόβλητο κάποια σωματεία.

Σαν σύλλογος του ΑΟ Επισκοπής όμως –επειδή όντως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πέρασε από το σωματείο μας το 6μηνο 2015β’-2016α’- αισθανόμαστε ότι "δεν μπορεί να τους παίρνει όλους η μπάλα..." Δεν θα πρέπει δηλαδή να αναφέρονται κάποια πράγματα ελαφρά τη καρδία.

Τουλάχιστον θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις του, σίγουρα δεν θα πρέπει να ακουμπούν εμάς.

Επειδή μερίδα του τύπου αναφέρθηκε σα να επρόκειτο ότι ο Δημήτρης Ηλιόπουλος απογοητεύτηκε –ανάμεσα στις υπόλοιπες- και από τη δική μας συνεργασία, έχουμε να πούμε το εξής: Εάν κρίναμε –όπως κι ο ίδιος- ότι θα έπρεπε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε παρέα, θα το πράτταμε. Σ’ αυτόν άλλωστε όπως και στα υπόλοιπα παιδιά στηρίξαμε τα φετινά μας όνειρα. Η χρονιά όμως δεν εξελίχθηκε όπως την περιμέναμε όλοι. Τόσο εμείς ως σύλλογος όπως κι ίδιος (πήρε μεταγραφή στον Αιολικό Μυτιλήνης) προχωρήσαμε παρακάτω.

Και για να προλάβουμε ορισμένους «καλοθελητές», «ούτε μύγα έχουμε ούτε μυγιαζόμαστε».

Απλά κάποια πράγματα πρέπει να αποσαφηνίζονται καθώς, τη σήμερον ημέρα, πρέπει κάθε τόσο, να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Φυσικά και αναφαίρετο δικαίωμα του εν λόγω ποδοσφαιριστή είναι να εκφράζεται με το δικό του τρόπο στους προσωπικούς διαδικτυακούς λογαριασμούς, ωστόσο θα πρέπει να μεταχειρίζονται με τη δέουσα προσοχή τα media τις συγκεκριμένες ειδήσεις".Πίσω

  Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

   Ρεθυμνιακός-Επισκοπή 1-1
   Τάλως Μελιδονίου-Αστέρας Ρεθύμνου 2-2
   Άρης Ρεθύμνου-Δόξα Πλατανιά 0-1
   ΠΑΟ Αλφάς-Κεραυνός 2-1
   Ποσεδωνας-Ε.Α.Π. 1-1
   Αετός Ανωγείων-Α.Ο.Ψηλορείτης 5-1
   Ο.Φ.Αρμένων-Α.Ο.Καλύβου )Δευτέρα (23/10,17:00) 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 11
- ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 11
3 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 10
4 ΕΑΠ 9
5 ΔΟΞΑ ΠΛ. 8
6 ΑΡΗΣ 7
- ΣΠΗΛΙ 7
- ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 7
- ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 7
10 0ΦΑ 5
11 ΚΑΛΥΒΟΣ 4
- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 4
13 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 2
14 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 0
- ΚΕΡΑΥΝΟΣ 0
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες