Χρήστος Βασιλείου: «Ικανοποιητικός απολογισμός, ακόμα καλύτεροι τη νέα χρονιά»

29/12/10

Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι της πρεμιέρας στις Αρχάνες και το β’ ημίχρονο με τον Πατούχα στην Βιάννο, έχουμε πολύ καλή εικόνα σαν ομάδα, με σταθερά ανοδική πορεία. Βέβαια τα δύσκολα για εμάς, τώρα ξεκινούν, όπου το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και τα λάθη δεν συγχωρούνται», δηλώνει αρχικά ο Βασιλείου, για να σταθεί στην συνέχεια στα θετικά και στα αρνητικά στοιχεία που έχει βγάλει η ομάδα του αυτό το διάστημα.
«Σίγουρα στα θετικά της ομάδας μας είναι ότι τα παιδιά δείχνουν πολύ μεγάλη θέληση και δίψα για διάκριση, αλλά και για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα, αν και είναι αρκετά καινούρια έχει αποκτήσει χημεία και τα παιδιά δείχνουν διάρκεια στο παιχνίδι τους.Από την άλλη, σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να διορθώσουμε, αλλά ευτυχώς αυτά είναι λίγα. Όπως καλούμαστε να διορθώσουμε ορισμένα αμυντικά λαθάκια που κάνουμε και δεν θα έχουμε πρόβλημα κανένα».

«Η Επόμενη πεντάδα αγώνων θα κρίνει πολλά στην μάχη του τίτλου»
Συνεχίζοντας, χαρακτηρίζει την επόμενη πεντάδα αγώνων – κλειδί για την μάχη του τίτλου, αν και είναι και αυτός θιασώτης του «βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος κάνουμε ταμείο». Πάντως, η πεντάδα αγώνων που ακολουθεί για την Επισκοπή περιλαμβάνει δύσκολα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνουν την διεκδίκηση του τίτλου. Αν η Επισκοπή, ξεπεράσει αυτή την πεντάδα αγώνων με το μικρότερο δυνατό κόστος θα έχει κάνει το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Κατά σειρά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η Επισκοπή παίζει με Ακρίτα (εντός), Ατσαλένιο (εκτός), Γιούχτα (εντός), Ιεράπετρα (εκτός) και ΠΑΟΚ (εκτός).
«Έχω ξαναπεί ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όμως για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, θεωρώ ότι θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ στο διάστημα της διακοπής, γιατί οι επόμενες πέντε αγωνιστικές θα κρίνουν πολλά για την τελική έκβαση της μάχης του τίτλου. Αυτή η πεντάδα κρίνει πολλά. Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες στην έδρα τους, όπου βρίσκονται σε ανοδική πορεία.
Καταρχήν  θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να μην έχουμε απώλειες κι μετά στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια, θα πρέπει να ψάξουμε 7 βαθμούς για να είμαστε πολύ καλά. Μετά κάπως, ομαλοποιείται το πρόγραμμα μας, χωρίς να σημαίνει ότι γίνεται εύκολο, αφού έχω ξαναπεί ότι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος για εμάς».

«Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι κοντά μας, εντός και εκτός έδρας»
Ο Βασιλείου εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την στήριξη που έχει η ομάδα από τον κόσμο του χωριού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, περιμένοντας να αγκαλιαστεί ακόμη περισσότερο από τον κόσμο του Ρεθύμνου.«Η στήριξη από το χωριό είναι δεδομένη. Κάθε ομάδα που πηγαίνει καλά ο κόσμος τη στηρίζει ακόμη περισσότερο. Εμείς είμαστε τυχεροί γιατί έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια και αυτό ξέρετε είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά. Η παρουσία του κόσμου μας βοηθάει σημαντικά και τους ευχαριστούμε προσωπικά εμείς αλλά και οι παίκτες».

Πίσω

  Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

   Ρεθυμνιακός – Ε.Α.Π.           2-1
  
Αετός Ανωγείων – Τάλως Μελιδονίου 2-1
   Κεραυνός – Αστέρας Ρεθύμνου 1-9
   Επισκοπή – Δόξα Πλατανέ 2-0
   ΠΑΟ Αλφάς – Ψηλορείτης 2-4
   Σπήλι – Κάλυβος 2-3
   Άρης – Ποσειδώνας 5-0
   Ρεπό: ΟΦ Αρμένων

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 79
2 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 60
3 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 59
4 ΚΑΛΥΒΟΣ 50
5 0ΦΑ 42
6 ΕΑΠ 41
7 ΑΡΗΣ 41
8 ΔΟΞΑ ΠΛ. 37
9 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 33
10 ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 29
11 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 29
12 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 28
13 ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 28
14 ΣΠΗΛΙ 25
15 ΚΕΡΑΥΝΟΣ 6
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες