Πρώτη επίσημη και για την Επισκοπή 2010

12/9/14

Με 24 ποδοσφαιριστές κάτω των 17 χρονών στο έμψυχο δυναμικό της, εκ των οποίων έχουν ενταχθεί και οι πιο έμπειροι, Νικολιδάκης, Βελονάκης, Καλλτισουνάκης, Ρεϊζάκης και Κυριακάκης, η Επισκοπή 2010 αποβλέπει στο να έχει μια άκρως δημιουργική χρονιά με σκοπό να γίνει ο «αιμοδότης» της Κ19.

""

Λίγο πριν την πρώτη «επίσημη», ο κ. Αθανασιάδης, αφού καλωσόρισε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους επεσήμανε εν μέρει, την φιλοσοφία του συλλόγου:«Στόχος μας δεν είναι να κερδίζουμε τα παιγνίδια και τίποτε άλλο… Θέλουμε να μάθουμε τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου με ήθος κι αξιοπρέπεια αλλά και να μάθουμε να εφαρμόζουμε τον τρόπο που δουλεύει η Επισκοπή σαν σύλλογος.
Για μένα -κι ελπίζω και για σας- όταν θα αντιληφθείτε ορισμένα πράγματα, δεν αγιάζει ο σκοπός τα μέσα, αλλά τα μέσα τον σκοπό…".


""

Από ‘κει και πέρα, το λόγο πήρε και ο προπονητής της μεγάλης ομάδας, κ. Ανυφαντάκης ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που επιβλέπει όλες τις ομάδες της Επισκοπής λέγοντάς τους μεταξύ άλλων: «Σας εύχομαι να έχετε μια καλή και δημιουργική χρονιά. Κάνουμε μια προσπάθεια μέσα από το αναπτυξιακό πρόγραμμα και εσείς είστε μέρος αυτού. Η προσπάθειά σας δεν έγκειται μονάχα μέσα από τα παιγνίδια αλλά και από την εν γένει παρουσία σας στο σύλλογο. Να ξέρετε ότι σκοπός αυτής της ομάδας είναι να μπορέσετε εσείς οι ίδιοι να στελεχώσετε την Κ19. Καλή χρονιά και να πορεύεστε με ήθος».

Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
  Γιούχτας-Ατρόμητος Πειραιά  1-1
   AEEEK ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι  1-0
   ΠΟΑ-Νεάπολη  0-2
   Παλαιόχωρα-Εθνικός  1-3
   Επισκοπή-Ιωνικός   1-2
   Ρεπό: Προοδευτική

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΦΙ 27
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 26
3. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 19
4. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 18
5. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 15
6. ΙΩΝΙΚΟΣ 16
7. ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 14
-. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 14
9. ΠΟΑ 13
10. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 10
-. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 7
-. ΝΕΑΠΟΛΗ 7
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες