Νίκος Λουμπάκης… «Γκολ για σένα εκεί ψηλά…»

17/12/17


Το γκολ δ
εν το έψαχνε απαραίτητα αλλά όταν οι ψυχές συνομιλούν κάνουν την καλύτερη παρέα.


Κι αυτή τη φορά χαμογέλασαν. Έτσι κι αυτές του Νίκου Λουμπάκη με τον πατέρα του, Ιωσήφ που πρόσφατα έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο για τη γειτονιά των αγγέλων.

Ο Νίκος ήταν ο παίκτης που "άγγιξε" το γκολ ή στην ουσία αυτός που το ετοιμασε για να ανοίξει το σκορ στο ματς του κυπέλλου με τον Αστέρα και… λες και το ήξερε έχοντας ετοιμάσει το δικό του φανελάκι που είχε μια φωτογραφία με τον αγαπημένο του πατέρα αναγράφοντας «Σ’ αγαπώ και μου λείπεις πολύ».

Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος, ο δικός μας Νικόλας σήκωσε τη φανέλα και φανέρωσε το… πόστερ που είχε αφιερώσει στον εκλιπόντα…

Όλο αυτό το διάστημα ο ποδοσφαιριστής μας έχει δείξει τιτάνια ψυχική αυταπάρνηση παρά τον θρήνο του και στέκεται ογκόλιθος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Οι συμπαίκτες του, το έχουν αντιληφθεί και γι’ αυτό πανηγύρισαν με ξεχωριστό τρόπο πηγαίνοντας όλοι στο πλευρό του να τον αγκαλιάσουν για την επίτευξη του συγκεκριμένου τέρματος.


Πίσω

  Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής:

   Κάλυβος – Άρης Ρ.  0-0
   Αστέρας Ρ.– Ρεθυμνιακός  0-0
   Δόξα Πλατανέ – ΠΑΟ Αλφάς  1-0
   Τάλως Μελιδονίου – ΟΦ Αρμένων 0-1
   Ποσειδώνας– Αετός Ανωγείων    4-1
   Ε.Α.Π. – Σπήλι  2-1
   Ψηλορείτης – Κεραυνός 1-1
   Ρεπό: Επισκοπή 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 55
2 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 49
3 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 48
4 ΚΑΛΥΒΟΣ 36
5 ΕΑΠ 32
6 0ΦΑ 29
7 ΑΡΗΣ 28
8 ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 27
9 ΔΟΞΑ ΠΛ. 26
10 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 23
11 ΣΠΗΛΙ 19
- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 19
13 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 18
14 ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 16
15 ΚΕΡΑΥΝΟΣ 6
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες