Χρ. Βασιλείου: «Θέλουμε την τρίτη και φαρμακερή»

21/4/17


Ο προπονητής μας, Χρήστος Βασιλείου μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής (23/4) και εξέφρασε τον πόθο του για την κατάκτηση της νίκης...

 «Κατ’ αρχάς, εύχομαι χρόνια πολλά σ’ όλο τον κόσμο. Τώρα, όσον αφορά το ματς, βλέπω στα μάτια των παιδιών τη θέληση για διάκριση. Δόξω τω θεώ είμαστε όλοι καλά. Παρόντες ήταν όλα τα παιδιά στις προπονήσεις.

Απέναντι στην ΑΕΜ έχουμε φτάσει σε δύο νίκες, ελπίζω να έρθει και μια τρίτη. Αν ορίσει, θα πρόκειται για τη «φαρμακερή».
Θέλουμε πολύ αυτό το πρωτάθλημα, το θέλει και η διοίκηση για να μπορέσει η ομάδα να κατακτήσει το μεγάλο στόχο που έχει θέσει εξ αρχής της σεζόν, τον τίτλο. Φυσικά, από την δική της πλευρά, θέλει να ανέλθει στη Γ’ Εθνική προκειμένου να φτιάξει ήσυχη τον προγραμματισμό της.

Πέρα όμως από το θέλγητρο των ομάδων που είναι φυσικό να είναι μεγάλο, υποχρέωση όλων μας είναι να γίνει ένα καλό παιγνίδι όπου πρωταγωνιστές να είναι οι παίκτες και μόνο αυτοί.

Αυτός που θα κερδίσει προφανώς θα είναι ο πιο τυχερός, αυτός που θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα και φυσικά για μας τους προπονητές, εκείνος που θα έχει και καλύτερη στρατηγική».

«Το ποδόσφαιρο ενώνει, δεν χαλάει ανθρώπινες σχέσεις»

Ερωτηθείς για τη νέα ποδοσφαιρική κόντρα απέναντι στον Ηλία Μπουλιό, ο προπονητής μας, απάντησε: «Ο Ηλίας είναι ένας πολύ καλός προπονητής που φυσικά, κι αυτός θα θέλει να δείξει πράγματα και να κερδίσει η ομάδα του.
Είναι φίλος μου και θα παραμείνουμε τέτοιοι ό,τι και να γίνει. Αντίπαλοι είμαστε για 90 λεπτά στο ματς.  Τρέφουμε εκτίμηση ο ένας για τον άλλο. Το ποδόσφαιρο ενώνει, δεν χαλάει ανθρώπινες σχέσεις».Πίσω

   Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής
  [nbsp) Λιβάδια – ΠΑΟ Αλφάς         2 – 1
    ΑΕ Μυλοποτάμου – Ψηλορείτης     7 – 1
    Δόξα Πλατανέ – Επισκοπή   0 – 4
    Σπήλι – Κάλυβος      1 – 1
    Αστέρας Ρεθύμνου – Τάλως Μελιδονίου   7 – 2
    ΟΦ Αρμένων – Άρης Ρεθύμνου       2 – 3
    Φλόγα Ρουστίκων – Ρεθυμνιακός   0 – 3 α.α.

    Κυριακή 30 Απριλίου (17.00)
    Ποσειδώνας Γερανίου – Ε.Α.Π. (Γερανίου). 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΑΕΜ 85
2 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 83
3 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 65
4 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 64
5 ΑΡΗΣ 58
6 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 44
- 0ΦΑ 44
8 ΕΑΠ 42
9 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 35
10 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 30
11 ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 29
- ΔΟΞΑ ΠΛ. 29
- ΚΑΛΥΒΟΣ 29
14 ΣΠΗΛΙ 25
15 ΛΙΒΑΔΙΑ 25
16 ΦΛΟΓΑ Ρ. (Αποχώρησε)
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες