Και ήταν μόνο η αρχή (Εκδρομή στην Αττική)

5/12/17


Η υπέροχη εκδρομή των ακαδημιών της Επισκοπής μας είχε αθλητικό, πολιτιστικό αλλά και χαρακτήρα αλληλεγγύης.

Η ομάδα παίδων (γεννημένοι τη διετία του 2005-06) του Α.Ο. Επισκοπής συνοδεία γονέων, Προπονητή και μελών του Δ.Σ. (αποστολή 27 ατόμων συνολικά) ταξίδεψαν στην Αθήνα  αλλά και στην πολύπαθη Μάνδρα σ’ ένα καθόλα διδακτικό διήμερο.Το πρόγραμμα είχε ως εξής:

Σαββάτο πρωί 2/12 άφιξη-ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία και  φιλικός αγώνας με την αντίστοιχη ομάδα Παίδων του Παναθηναϊκού.

Σαββάτο 2/12 απόγευμα- γήπεδο Δ' Ηλιούπολης -φιλικός αγώνας με Παναθηναϊκό Αλίμου (υποδοχή από τον αρμόδιο της αντίστοιχης ομάδος του Παναθηναϊκού Αλίμου- ζεστή φιλοξενία και υποδοχή από γονείς με καταγωγή από την Κρήτη-Ρέθυμνο).

Κυριακή 3/12 -πρωί- Άφιξη στην Μάνδρα Αττικής για την πιο σημαντική δραστηριότητα της εκδρομής μας.Οι συνοδοί της ακαδημίας μας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους αρμόδιους των ακαδημιών ποδοσφαίρου της περιοχής της Μάνδρας και παρευρισκόμενους γονείς για την κατάσταση που επικρατεί. Οι παράγοντες του ΑΟ Επισκοπής θαύμασαν τη δύναμη και την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετωπίζουν τη μεγάλη δυσκολία που έχουν συναντήσει.

Τα παιδιά των Ακαδημιών του Α.Ο. Επισκοπής είδαν με τα μάτια τους το τί άφησε πίσω η καταστροφή και συζήτησαν με τους μεγαλύτερους σχετικά. Ακολούθησε φιλικός αγώνας με τον ΠΑΟΚ Μάνδρας σε όμορφο κλίμα.Η επίσκεψη στην περιοχή και η προσφορά αγάπης με δώρα ήταν πρωτοβουλία του Δ.Σ. των Ακαδημιών και τα σακίδια (δώρα) από το Βιβλιοπωλείο «Σελίδα» του Ρεθύμνου το οποίο κάλυψε και μεγάλο μέρος του κόστους.

Κυριακή 3/12


Το μεσημέρι- αναχώρηση από τη Μάνδρα Αττικής και άφιξη στο Γήπεδο της Λεωφόρου για τον αγώνα Παναθηναϊκός -Πανιώνιος.
Μέσω του δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού με τις οποίες συνεργάζεται η ομάδα μας είχαν εξασφαλιστεί δωρεάν εισιτήρια για την ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά θύρα 6.

Ήταν πραγματικά όμορφες εικόνες και οι εντυπώσεις για τα παιδιά από το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις ήταν μοναδικές.
Μεγάλοι  χορηγοί της εκδρομής μας ήταν: ΑΝΕΚ lines KAI Motor Oil οι οποίοι με την χορηγία τους έκαναν πραγματικότητα το ταξίδι αυτό.


Πίσω

  Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

   Ποσειδώνας Γερανίου – Αστέρας Ρεθύμνου   0-0
   Αετός Ανωγείων – Δόξα Πλατανέ   3–5
   Σπήλι – Επισκοπή      0–11
   Τάλως Μελιδονίου – Ψηλορείτης   5–2
   Κάλυβος – Ε.Α.Π.     2–1
   Κεραυνός – ΟΦ Αρμένων    0-0  
   Ρεθυμνιακός – ΠΑΟ Αλφάς   3–0
   Ρεπό: Άρης Ρεθύμνου

 

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 31
2 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 29
3 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 27
4 ΕΑΠ 21
5 ΚΑΛΥΒΟΣ 19
6 ΣΠΗΛΙ 16
- 0ΦΑ 16
8 ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 15
9 ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 14
- ΔΟΞΑ ΠΛ. 14
11 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 12
- ΑΡΗΣ 12
13 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 9
14 ΚΕΡΑΥΝΟΣ 5
15 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 4
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες