Θ. Σκούφος: «Μια ομάδα, μια οικογένεια…»

23/12/16

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών της Επισκοπής για το ματς με τον ΟΦΑ μίλησε ο Θοδωρής Σκούφος.

Ο 24χρονος μέσος αναφέρθηκε στους λόγους που η ομάδα του έφτασε στην 19η νίκη της στο πρωτάθλημα αλλά και στο πόσο δύσκολος είναι ο δρόμος του πρωταθλητισμού.

«Αντιμετωπίσαμε μια καλοστημένη ομάδα και αρκετά οργανωμένη κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Προερχόμασταν από σχετικά μέτριες εμφανίσεις κόντρα σε Άρη και Ρεθυμνιακό αλλά προσπαθήσαμε να τα αποβάλλουμε όλα αυτά. Το καλό ήταν ότι πιέσαμε αρκετά, πετύχαμε δύο γκολ κομβικό χρόνο (43’, 48’), ήμασταν εμείς οι κυρίαρχοι του παιγνιδιού και νομίζω ότι κερδίσαμε απόλυτα δίκαια.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος υπάρχει πίεση. Εμείς έχουμε την ατυχία να αντιμετωπίζουμε κάποιους τραυματισμούς αλλά ευτυχώς το ρόστερ είναι εξαιρετικό όπου ο καθένας μπορεί να αντικαταστήσει τον οποιοδήποτε και γι’ αυτό θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά».

Όσον αφορά τον πρωταθλητισμό, ο νεαρός μέσος τόνισε: «Σίγουρα τα περιθώρια στενεύουν. Έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε στην τελική ευθεία και έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές που μας βοηθούν εμάς τους μικρότερους. Πιστεύω ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στον πρωταθλητισμό. Είμαστε ομάδα, μια οικογένεια θα έλεγα με έναν κοινό σκοπό».Πίσω

  Το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας:

    «Θ. Βαρδινογιάννης», Τρίτη 8 Αυγούστου:
    Επισκοπή – Άρης
5-1
    «Θ. Βαρδινογιάννης», Σάββατο 12 Αυγούστου:
   Επισκοπή – Ρεθυμνιακός

    «Θ. Βαρδινογιάννης», Σάββατο 19 Αυγούστου:
   Επισκοπή - ΙΝΚΑ
    ΔΑΚ Γάλλου, Τετάρτη 23 Αυγούστου:
   Επισκοπή - Ηρόδοτος

   «Θ. Βαρδινογιάννης», Σάββατο 26 Αυγούστου:
   Επισκοπή - Κορωνίδα

   
ΔΑΚ Γάλλου (Super Cup), Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου:
   Επισκοπή - ΑΕΜ

   
ΔΑΚ Γάλλου, Σάββατο 9 Σεπτέμβρη:
   Ε
πισκοπή - Παλαιόχωρα
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΑΕΜ 85
2 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 83
3 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 65
4 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 64
5 ΑΡΗΣ 58
6 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 44
- 0ΦΑ 44
8 ΕΑΠ 42
9 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 35
10 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 30
11 ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 29
- ΔΟΞΑ ΠΛ. 29
- ΚΑΛΥΒΟΣ 29
14 ΣΠΗΛΙ 25
15 ΛΙΒΑΔΙΑ 25
16 ΦΛΟΓΑ Ρ. (Αποχώρησε)
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες