Γ. Λυρώνης: «Θέλαμε να προχωρήσουμε...»

26/4/18Ο προπονητής μας Γιώργος Λυρώνης, παίρνοντας τον λόγο στη συνέντευξή τύπου (προηγήθηκε η ομιλία οτυ Γ. Βλαχάκη) έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του και φυσικά στον ΠΑΝΟΜ ωστόσο η γλώσσα του σώματός του πρόδιδε απογοήτευση.

Το ήθελε ο ίδιος πολύ να προχωρήσει σ’ αυτή τη διοργάνωση για να «σκανάρει» ακόμη καλύτερα τους παίκτες του σε ένα σαφώς ανώτερο επίπεδο ποδοσφαίρου από αυτό του Ρεθύμνου.

«Πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΝΟΜ που πέρασε στον επόμενο γύρο. Τους εύχομαι καλή συνέχεια» ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε: «Αγωνιστικά, έτσι ακριβώς περιμέναμε τον ΠΑΝΟΜ. Ήταν μια δύσκολη ομάδα με πολλούς παίκτες στην άμυνα και με μεγάλες μπάλες να ψάχνει την κόντρα επίθεση. Προσπαθήσαμε και βγάλαμε κάποιες φάσεις. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε Ξέρετε πολύ καλά ότι ένα μας που πάει στα πέναλτι παίζει η τύχη πολύ μεγάλο ρόλο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και μείναμε εκτός θεσμού».

Ο Γιώργος Λυρώνης ρωτήθηκε για το αν "στράβωσε" το ματς από τους τραυματισμούς και φυσικά κατά πόσο σοβαρός μοιάζει να είναι αυτός του Άγγελου Γκιόκα.
"Αυτό που θέλαμε ήταν να κλείσουμε καλά τη χρονιά και να φτιάξουμε την επόμενη. Αυτά τα παιγνίδια θα μας προσέφεραν την συγκεκριμένη ευκαιρία.
Οι τραυματισμοί, δυστυχώς είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Αυτά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν. Με την αποχώρηση των παιδιών ψάξαμε να βρούμε λύσεις σε οποιαδήποτε γραμμή και κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν βρήκαμε στόχο».


Πίσω

  Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

   Ρεθυμνιακός – Ε.Α.Π.           2-1
  
Αετός Ανωγείων – Τάλως Μελιδονίου 2-1
   Κεραυνός – Αστέρας Ρεθύμνου 1-9
   Επισκοπή – Δόξα Πλατανέ 2-0
   ΠΑΟ Αλφάς – Ψηλορείτης 2-4
   Σπήλι – Κάλυβος 2-3
   Άρης – Ποσειδώνας 5-0
   Ρεπό: ΟΦ Αρμένων

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 79
2 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 60
3 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 59
4 ΚΑΛΥΒΟΣ 50
5 0ΦΑ 42
6 ΕΑΠ 41
7 ΑΡΗΣ 41
8 ΔΟΞΑ ΠΛ. 37
9 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 33
10 ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 29
11 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 29
12 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 28
13 ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 28
14 ΣΠΗΛΙ 25
15 ΚΕΡΑΥΝΟΣ 6
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες