Πρώτοι και αήττητοι οι προπαίδες της Επισκοπής!

17/3/16
Αήττητοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι μικροί ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ακαδημίας Επισκοπής στο φετινό πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣΡ, με προπονητή τον Γιώργο Κλάδο.

Μπάλα λοιπόν δεν παίζουν μόνο οι μεγάλοι. Οι μικροί μας παίχτες τους... ανταγωνίζονται και δείχνουν ότι τα πάνε εξαιρετικά!

H ομάδα της κατηγορίας Προπαίδων 8x8, (2004-2005), σε έναν αγώνα "ντέρμπι” εναντίον της ΡEKAL, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της απαριθμώντας επτά νίκες σε επτά αγωνιστικές και με τελικό σκορ Ρεκάλ- Επισκοπή 6-8.


Στον τελευταίο αυτό αγώνα της περιόδου, κοντά στους προπαίδες ήταν το Συμβούλιο των Ακαδημιών στο οποίο συμμετέχουν εθελοντές γονείς και το οποίο έχει την ευθύνη της ορθής και επιτυχημένης λειγουργίας των Ακαδημιών, μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Επισκοπής καθώς και ο Πρόεδρος του Α.Ο. Επισκοπής κ. Μιχάλης Νικολιδάκης ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα και συνεχάρη τόσο τους ποδοσφαιριστές όσο και τον προπονητή για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας.

Η επιτυχία των προπαίδων αποζημιώνει και δίνει κίνητρο για δυναμική συνέχεια τόσο στους παίχτες όσο και σε όλους όσους στηρίζουν τη λειτουργία των Ακαδημιών Επισκοπής.

Πίσω

  Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

   Ποσειδώνας Γερανίου – Αστέρας Ρεθύμνου   0-0
   Αετός Ανωγείων – Δόξα Πλατανέ   3–5
   Σπήλι – Επισκοπή      0–11
   Τάλως Μελιδονίου – Ψηλορείτης   5–2
   Κάλυβος – Ε.Α.Π.     2–1
   Κεραυνός – ΟΦ Αρμένων    0-0  
   Ρεθυμνιακός – ΠΑΟ Αλφάς   3–0
   Ρεπό: Άρης Ρεθύμνου

 

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΙΣΚΟΠΗ 31
2 ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 29
3 ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ. 27
4 ΕΑΠ 21
5 ΚΑΛΥΒΟΣ 19
6 ΣΠΗΛΙ 16
- 0ΦΑ 16
8 ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 15
9 ΑΕΤΟΣ ΑΝ. 14
- ΔΟΞΑ ΠΛ. 14
11 ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 12
- ΑΡΗΣ 12
13 ΤΑΛΩΣ ΜΕΛ. 9
14 ΚΕΡΑΥΝΟΣ 5
15 ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ 4
     
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες