Ανακοίνωση

22/8/13

Πιστοί στο αναπτυξιακό μας πρόγραμμα «Επισκοπή 2012-2015», η συνεργασία αυτή ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την υλοποίηση του σχεδίου μας, που βασικό στόχο έχει την όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη εκπροσώπηση στις ομάδες μας, ΠΑΕ, U20, U17, των παιδιών του νομού μας. Η φιλοσοφία μας τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό, που εκφράζεται από το ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα, με βάση τον ετήσιο προγραμματισμό όλων τον ομάδων μας, το αγωνιστικό στιλ μας, το ενιαίο ασκησιολόγιο που εφαρμόζεται σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ, μας κάνουν πιο δυνατούς και αισιόδοξους, ότι μέσα από αυτή την συνεργασία θα επιτευχθούν οι στόχοι μας. Επίσης στο προπονητικό πρόγραμμα θα συμμετέχουν και οι προπονητές της ΠΑΕ, ισχυροποιώντας το δέσιμο των ακαδημιών με την επαγγελματική ομάδα. Η ΠΑΕ Επισκοπή Ρεθύμνου έχει προγραμματίσει ήδη για την νέα σεζόν 2013 – 2014, την συμμετοχή ομάδων μας σε τουρνουά στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και την διοργάνωση, διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών το καλοκαίρι του 2014 στο νομό μας. Όσο αφορά τις παροχές, αυτές θα αφορούν προπονητικό ρουχισμό, εκπτωτική κάρτα για επιχειρήσεις του νομού μας καθώς και Ιατρική και Οδοντιατρική κάλυψη με σημαντική έκπτωση των αθλούμενων μελών των ακαδημιών μας.
Καλούμε όλους τους ανθρώπους του νομού μας να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, καθώς η ομάδα μας με τις δικές της ηθικές αρχές και αξίες εκπροσωπεί το νομό μας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της χώρας μας, μετά από πάρα πολλά χρόνια. Η ΠΑΕ, οι ομάδες U20, U17 και οι Ακαδημίες, συνθέτουν πλήρως το προφίλ μιας ομάδας, που γραφεί την δική της ιστορία στον αθλητισμό.

Η έναρξη την νέας χρονιάς 2013 – 2014 έχει οριστεί την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο «Πάρκο Αθλητισμού» στα Μισίρια και για την ακαδημία της Επισκοπής στο γήπεδο «Θ.Ι. Βαρδινογιάννης» την ίδια ημέρα και ώρα.

«Ένας νομός, μια ομάδα, όλοι μαζί!»

Πίσω

      Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:
  Γιούχτας-Ατρόμητος Πειραιά  1-1
   AEEEK ΣΥΝΚΑ-Κερατσίνι  1-0
   ΠΟΑ-Νεάπολη  0-2
   Παλαιόχωρα-Εθνικός  1-3
   Επισκοπή-Ιωνικός   1-2
   Ρεπό: Προοδευτική

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
# ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΦΙ 27
2. ΕΘΝΙΚΟΣ 26
3. ΓΙΟΥΧΤΑΣ 19
4. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 18
5. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 15
6. ΙΩΝΙΚΟΣ 16
7. ΑΜΕΠΛΑΚΙΑΚΟΣ 14
-. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 14
9. ΠΟΑ 13
10. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ 10
-. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 10
12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 7
-. ΝΕΑΠΟΛΗ 7
 
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. powered by HOTSoft.gr internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες